Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?
|
|
|
|
|
|
|
|
terezec - Stříbrný Zahrádkář (196) - 38.5 (?), 1.3.2013 18:50
Semínka z Anglie mám konečně doma, takže letos to bude : Tomatoberry, Mosaico, Sungold, Rosada, Santa orange, Goldkrone, Green zebra, Tornádo, Start a Bejbino. Jediné, co mi chybí ke štěstí, je více prostoru na pěstování!
|
|
|
|
|
|
|
host - 50.2 (?), 14.3.2013 21:14
Danuš, dobrý den. Minulý rok jsem měla keřovou Pavlínu, ale spokojená jsem nebyla, velice se rozrůstala, takže byla hustá, vysoká a násada plodů pozdnější. Pod tíhou se skláněla moc k zemi, kde ji navštěvovali slimáci! Rád bych znala Vaše zkušenosti. Děkuji, Lenča.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pefito - (47) - 49.182 (?), 2.3.2013 9:02
Zdravim Vas,
tento rok mam na okne:
Samosvet zolotoj, Grusovka krasnaja, Krosecka havrosecka, Altajsky rozovy, Rozovy gigant, Cornyj Maur, Krasnaja strela, Normandia, Black Krim, Black from Tula, Anna Rusian, Black Trufle, Black Cherry, Bycie srdce, Datterino, Delicious, Oxheart, Orange banana, Purple Russian plum, Taiko, White beefsteak, Valencia, Green zebra, Beefmaster, Ciliegino di pachino, Bejbino, Cherolla, Torino, San Marzano nano, Striped Stuffer.
Je to ho pomerne dost, tak pevne verim, ze leto bude teple a suche
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pefito - (47) - 49.182 (?), 15.3.2013 10:29
neodolal som a opat nakupi l.
Pridavam do zoznamu 2013: Ildi, Ljubimij, Chio Chio san, Kosmonaut Volkov, Rio Fuyeho
niekedy sa neda odolat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 133.163 (?), 15.3.2013 11:06
Já taky, a vždy když zaplatím tak se vzápětí rozšíří sortiment.
Tomat 'Krasny Klyk' - velmi ranná tyčková odrůda na způsob malých soudků
Tomat 'Drova' - skorá keříčková odrůda do květináče, plody 100 g, tvar plodu San Marzano?
Tomat 'Krasnaja Strela' F1-Iljinichna - raná klasika tvar, nějaké místní šlechtění, výška 120 cm, slabý růst a slabé olistění.
Pak ještě raný lilek a xxl papriky.
|
|
|
|
|
|
|
HONZAD - Stříbrný Zahrádkář (497) - 176.214 (?), 16.3.2013 6:35
I na základě doporučení z tohoto fóra jsem letos zasel a roustou mi tato rajčata:
Zlatava - (můj favorit), Tornádo, Torino, Idyl, Gold Krone, Green Zebra, Poličino a Pedro. Nově zkouším Zebru a Gold Krone, v obou případech jsem zvědavý na chuť, jsou tady dost vychvalované.
|
|
|
|
|
|
|
pefito - (47) - 49.182 (?), 17.3.2013 8:49
Cestne prehlasujem , ze tieto su naozaj tie posledne :
Sungold F1, Wapsipinicon peach F1, Moneymaker
Fajn ze existuje toto forum, tu sa citim byt pochopeny
|