Pokusím se to dát dohromady:
Bifteková z loňska-Beefmaster, Cuor di Bue, Brutus (ne);Nové-Brandywine Red, Brandywine Black, Beefsteak, Delicious, Black Trufle, Japosnkij Trjufel, Cherokee Purple, Marmande, Costolluto fiorentino, Costoluto genovese, Kosmonaut Volkov a Big boy a Albenga (semena zatím nemám); Keříčkové-Pavlína, Marmande a RAF
Jednohubky z loňska-Philova, Pollicino (letos naposled-mám ještě 6 semen),Minibell (ne);Nové-Ildi, Sweetie, Black cherry, Datterino (jen jestli se mně podaří ze semen Neoseedu vypěstovat nějaká rostlinka), Finik Oranževyj, Tomatoberry;Keříčkové- Sladkaja děvočka
Na sušení a protlaky z loňska-San Marzano 3, San Marzano Gigante, San Marzano nano, San Marzano Lampadine (ne),San Marzano Corsaro (možná využiji poslední čtyři semena), Scatolone; Keříčkové nové- Roma; z loňska -Šejk (ne),Romarzano, Napoli, Rio Grande
Ostatní z loňska-Start, Stupické polní, Bejbino (uvažuji do budoucnosti s jeho vyřazením), Spencer, Tigerella (asi ne), Gardener´s delight, Orange banana;Nové- Purple Russian Plum, Green zebra, Orange strawberry, Pridnestrovja; Keříčkové- Slivovyj polosatyj, Principe Borghese (z loňska).
To je můj plán, ale nevím jestli se mně podaří do května udělat asi tak dvacet spirál a stejný počet klecí na keříčková rajčata.
Mr Big