Fotky vaší sklizně 2012 - od ředkviček po melouny
|
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
oivo - Bronzový Zahrádkář (92) - 166.45 (?), 9.6.2012 14:50
Teda Mirku, začínám Vás vážně podezřívat, že sem vstupujete proto, abyste nás, zírající, iritoval svými výpěstky. Kdy jste sel okurky, jsou z venku nebo z pod střechy, tentýž dotaz k rajčátku, je v hrnku, tedy nejspíš ho máte doma? Ta první věta není myšlena ve zlém. I.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 242.167 (?), 9.6.2012 16:12
Poprvé jsem zkoušel naroubovat i nakladačky. Vyséval jsem březnu, koncem měsíce narouboval a zhruba v půlce dubna vysazoval ven do tunelů z bílé netkané textilie. V té době byly ty hice a já mám ve zvyku vždy část sadby (nejen okurek) vysadit ven dříve dle výrazu "hop nebo trop". Sadba vydržela pod textilií i dvojí mrazíky a teď je "trop". Stejně tak rajčata, hodně časný výsev odrůd určených do květináčů, nechávám je co nejvíce venku, schovával jsem je jen parkrát v době mrazíků, vydržely i ve skleníku na jehož skle byla námraza. Tady tyto balkonové mívám jen jako "dekoraci" místo kvítek do doby než začnou rodit ty v květináčích.
Před chvílí jsme snědli první dva plody zelené odrůdy Samocvet Izumrudnyj a musím říci že tak sladkou a štiplavěrajčatovou chuť jsem už dlouho neměl.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 235.117 (?), 12.6.2012 17:20
Pane Mirku, vaše úroda je famózní, nemám co dodat. :-)
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
host - 79.236 (?), 13.6.2012 18:01
moruše, zatím málo uvidíme příští rok
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5585) - 133.163 (?), 25.6.2012 13:07
Krom okurků a paprik ze skleníku a foliáku, je týden hotova první čtyřlitrovka kvašáků z přerostlých nakladaček, venku jsem sklidil první lilek, cuketu, v plném proudu jsou maliny, začíná další várečka jahod, samozřejmě rajčata několika odrůd, rajče Kumato jsem definitivně ze skleníku vyhodil, první zralý plod byl obyčejné jalovisko které nemělo s rajčetem nic společného, to soudkové odrůdy jsou chuťově úplně někde jinde.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
agent špionovač - (19) - 216.173 (?), 25.6.2012 19:56
Takže se taky přidávám s malým příspěvkem, dneska jsme oškubali Velkopavlovickou meruňku, je to asi 3x větší úroda, než minule :-D
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
PP. - Diamantový Zahrádkář (6610) - 9.2 (?), 1.7.2012 21:16
|
|