Bifteková rajčata
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
kastef 1975 - Stříbrný Zahrádkář (305) - 138.131 (?) 2.9.2014 20:33
tak ten kýbl vyzkouším, jinak my jsme 270-280 mnm, to je přece o dost výše v chráněném údolí, na místě, které je dosti uzavřené, málkokdy míváme zmrzlíky, ale zas je tu méně slunce než bych chtěla.Ale co se dá dělat, co mají říkat ti, co jsou na místech, kde si bez skleníku ani ne´tuknou a z paprik nemohou mít ani tu nejodolnější odrůdu.Tak sem ráda, že je to aspoń takto.Rekordní sklizeń jako loni to není, ale mohlo být i hůře.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
vimon - Stříbrný Zahrádkář (407) - 12.119 (?), 1.9.2014 18:35
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
kastef 1975 - Stříbrný Zahrádkář (305) - 138.131 (?), 2.9.2014 19:22
krása, já to Dvoubarevné sázela letos také, bohužel sazenička měla nehodu, tak nedožila.Tak bohužel nevím, jak by se mi vydařila.V jaké nadmořské výšce pěstujete?Mě tolik vijanů nikdy neuzraje, bohužel a zvlášt u bifteků, spíš je to u mne lepší ve foliáku, třebaže jsme poměrně nízko.Mám tu polostín, a asi je to poznat.Ale nestěžuju si letos mám rajčat opět dost, i když venku to letos nedopadlo, plíseń zakročila.Ve foliáku sem měla a ještě mám úrodu a nestíháme jíst.Zkusím letos to dvoubarevné dát znovu, myslíte že by rostlo v kýblu 20 l?
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
kastef 1975 - Stříbrný Zahrádkář (305) - 138.131 (?), 2.9.2014 20:33
tak ten kýbl vyzkouším, jinak my jsme 270-280 mnm, to je přece o dost výše v chráněném údolí, na místě, které je dosti uzavřené, málkokdy míváme zmrzlíky, ale zas je tu méně slunce než bych chtěla.Ale co se dá dělat, co mají říkat ti, co jsou na místech, kde si bez skleníku ani ne´tuknou a z paprik nemohou mít ani tu nejodolnější odrůdu.Tak sem ráda, že je to aspoń takto.Rekordní sklizeń jako loni to není, ale mohlo být i hůře.
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
![](/obrazky/bod.gif) |
|
kastef 1975 - Stříbrný Zahrádkář (305) - 138.131 (?), 10.9.2014 19:48
jedny z posledních fotek... biftekové rajče Babiččino obří / soukromá domácí odrůda/.
a San Marzano Gigant
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|
|
![](/obrazky/bod.gif) |
|