Jednosečné mě nenadchly, drtí dřevo. Používám dvojsečné z OBI za cca 100,- Kč a po sezóně je vyhodím a koupím nové. Jednou jsem dostal k vánocům pěkné, drahé nůžky (už nevím, co to bylo za firmu), a byl to stejný ksindl, jako ty levné z OBI.
Jednosečné mě nenadchly, drtí dřevo. Používám dvojsečné z OBI za cca 100,- Kč a po sezóně je vyhodím a koupím nové. Jednou jsem dostal k vánocům pěkné, drahé nůžky (už nevím, co to bylo za firmu), a byl to stejný ksindl, jako ty levné z OBI.
Rostexky jsou kutovní a na pohled krásné nůžky. Vyčítám jim pár nevýznamných vlastností. Aretace nůžek vyžaduje pomoc levé ruky, občas vypadlo pérko a díky celokovové konstrukci v zimě studí ro ruky.
;-)) pérko mi ještě nikdy nevypadlo, vše zvládám jednou rukou (ani mi nic jiného nezbývá, protože levou toho po CMP moc neudělám), že studí, to je fakt - beru si rukavici.
Loni si je spolu se mnou kupovali i 4 sousedé zahrádkáři. Lída
Rostexky jsem považoval za nezničitelné až do doby, než je babička spolu s zahradním odpadem neuložila na kompost. Po roce v kompostu z nich zbyly lajtky co potřebovaly nabrousit a novou pružinku . Mezitím jsem si zvyknul na nové Sandrik (nyní Bahco).