Paní Blanko, dovolil bych si Vám doporučit rýč od firmy WOLF-GARTEN (viz foto po šestiletém používání).Je vyráběn výškově jak pro muže tak pro ženy.Pořízovací cena cca 1.300 Kč.Nakupujte pouze originál (je spousta napodobenin).Lepší rýč jsem v ruce neměl.Pokud chcete kvalitu zapomeňte na nepřirozeně ohnuté trubky od Fiskars.- Mičurin II
Dobrý den.Chci si koupit opravdu dobrý rýč u kterého se mi nebude stále dokola lámat násada a který něco vydrží.Koukala jsem na fiskarsy... zdají se mi neuvěřitelně lehoučké, argonomické,teleskopické... Jaké máte zkušenosti, děkuji Blanka
Mičurin II - Diamantový Zahrádkář (1755) - 161.61 (?),6.10.2011 22:18
Paní Blanko, dovolil bych si Vám doporučit rýč od firmy WOLF-GARTEN (viz foto po šestiletém používání).Je vyráběn výškově jak pro muže tak pro ženy.Pořízovací cena cca 1.300 Kč.Nakupujte pouze originál (je spousta napodobenin).Lepší rýč jsem v ruce neměl.Pokud chcete kvalitu zapomeňte na nepřirozeně ohnuté trubky od Fiskars.- Mičurin II
Rýč Fiskars mám 12 let, každoročně s ním poryji 800m2 zahrady, včetně občasného páčení kořenů při likvidaci keř.rybízů a pod. Je stále jako nový. Důležité je, že mne po rytí nebolí záda.