|
Příspěvky uživatele - 176.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vapnit svestky, 5.11.2011 Zdravím, prosím, poraďte mě, jestli má cenu vápnit půdu u švestek. Děkuji. |  | Mech na kminku, 30.10.2011  Zdravim, jakym zpusobem mam osetrit kminek od parazita?Dekuju |  |
|  | Rýč fiskars, 6.10.2011 Zdravim, ryc fiskars mam teleskopicky s rovnym ostrim, pac mam mekou pudu-je super po vsech strankach!!! |  | Vyber tlakove mycky, 29.9.2011 Zdravim, mate nekdo zkusenosti s myckou od Stihl Re 108?Shanim neco na domaci uziti.Mel jsem KArch2.00,po 4 letech obcasneho pouzivani -2 krat mesicne my odoselo cerpadlo.Muze mi nekdo poradit solidni masinku do 6000kc?Dekuji |  | Nahnivani plodu paprik, 5.7.2011 Zdravim, mam problem s nahnivanim paprik.Na vetsim- dozravajicim plodu se zacne tvorit nahnedla skvrna.Da se tomu nejak zabranit?Dekuji |  | Proc nekvete magnolie, 17.4.2011 Zdravim, mame 4 letou magnolii a zatim nem nekvete?Prirusty dreva ma 0,5m.dekuji |  | Růst houby na kmeni slivoně, 5.4.2011 Presne receno ma to bit lisejnik co mi na stromech obrusta kmeny.Da se nejak likvidovat na bo je neskodny? |  | Růst houby na kmeni slivoně, 20.3.2011 Zdravim, muze mi nekdo poradit jak likvidovad rust houbi na kmeni stromu?DEKUJI |  |
 |
|
|
|