rucni nuzky Bahco
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 14.170 (?), 19.11.2015 19:15
Jasně, pokud je něco levné a dobré, nemá cenu měnit. Taky jsem dříve používal japonské pilky Silky. Byly opravdu vinikající. Pak jsem objevil nepatrně horší Husqvarnu za 1/5 ceny...
V.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 14.170 (?), 21.11.2015 9:45
Našel jsem animaci s nastavováním rozteči rukojetí.
Jednosečné nůžky mají jednu nevýhodu. Ostří je daleko tenčí. Díky tomu sice snadno prochází dřevem, ale špička nůžek je náchylná k ohnutí. Pokud jste zvyklí s nůžkami kroutit, páčit ap. tak si jednosečné nepořizujte.
V.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 155.92 (?), 19.11.2015 19:54
Chcel by som sa Vás spýtať, aký je rozdiel medzi WG RS-EN a normálnymi dvojsečnými nožnicami? Ešte som nikdy nestrihal takýmto typom nožníc. Každý rez robíte s wg, alebo len silnejšie konáre? Dá sa používať aj na vinič?
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 104.15 (?), 21.11.2015 19:24
Bol som si vyskusat Bahco PG-M. Sice mi ich nedovolili vyskusat naostro - nedali sa vybrat z balenia bez jeho poskodenia, ale aj tak mi rukovat koncila este skor nez dlan. Az ked som odtial odisel, tak mi napadlo, ze aj bez poskodenia obalu by sa asi dali odistit, a teda par krat s nimi cvaknut. Ale aj tak to na vyskusanie nie je dostatocne, lebo ten obal dost prekaza. PX-M mi prisli trochu dlhsie, ale tiez som z nich nebol extra nadseny, musim teda este niekde najst PX-L.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|