zdravim vsetkych, tak som uspesne znicil 2 ks F. rylov. pri paceni som ich ohol v prechode nasady a listu, ci ako to povedat:) Ked som hladal nejaku prijatelnu sumu za novy, tak som zistil ze maju rozne typy, farby, ceny... Nevedel som preco je taky rozdiel (500-900 kc), tak som sa spytal. Tu je odpoved ktora mi prisla :
"děkujeme za Váš dotaz. ErgoComfort je paradoxně nejnižší řada. Nemá plastový návlek na násadě, která je z kulatého profilu. Ergonomic má měkké návleky na násadě, která má kapkovitý profil zúžený na straně prstů. Tím se podstatně lépe drží. ErgoPlus má navíc gelový povrch držadla, který tlumí rázy.
Přeji Vám hezký den.
S pozdravem
Ing. Jan Růzha"
Tak to len pre informaciu.
Inak gelove drzadlo vykuzlilo na mojej tvari usmev, ale len do tej doby, kym som si spomenul na presekavanie korenov starych Lonicer v hojnom pocte pri ich likvidacii. Do ruky som vtedy dostaval riadne pecky a nebolo mi vsetko jedno(to iste pri sekani do kamenov). Takze uz sa tomu moc nesmejem, ale bez skusenosti by som to ani nezatracoval ani nevychvaloval. pre hobby zahradkarov je to pravdepodobne zbytocnost.
A este ma pobavil tento popis F. ryla : "jsou propracovány do posledního detailu počínaje nádhernou módní barvou Terracota..." :D hrachacha. Ale niekto mozno chce ladit i na zahrade. proti gustu...