kosa
|
|
 |
 |
host - 232.16 (?) 25.3.2023 9:43
Blbě se to neřadí!! Je třeba otevřít oči, vytřít ospalky, to je řádně se probudit, nejednat zbrkle. Vím velmi dobře, že je to post Mr Cynika z 10.9.2007 7:20 a je to prakticky upozornění, pro všechny debatéry, aby reagovali věcně, třeba i široce, používali správný, třeba i krajový, terminus technikus a ne nějaké, jak já říkám ko-uk-ot-iny a když o věci nemají ani páru, tak mají šoupat nohama pod stolem a nassávat skutečné a pravdivé informace. Když to zvládnu já a troufnu si říct, že starší debatér, tady pravděpodobně není, tak všichni ostatní ostatní by to měli zvládnout „levou zadní“.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 232.16 (?), 24.3.2023 17:58
Cyniku, cyniku, když neznáš základní terminologi, tak se do toho nemontuj.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
JIRKA.M. - (26) - 245.32 (?), 24.3.2023 20:21
Ano všimnul jsem si. Nevím proč mě napadáte? Nechtěl jsem zakládat nové vlákno, tak jsem se jenom zeptal. Zřejmě nebudete dost kompetentní k zodpovězení mé otázky! JIRKA.M.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 232.16 (?), 25.3.2023 9:43
Blbě se to neřadí!! Je třeba otevřít oči, vytřít ospalky, to je řádně se probudit, nejednat zbrkle. Vím velmi dobře, že je to post Mr Cynika z 10.9.2007 7:20 a je to prakticky upozornění, pro všechny debatéry, aby reagovali věcně, třeba i široce, používali správný, třeba i krajový, terminus technikus a ne nějaké, jak já říkám ko-uk-ot-iny a když o věci nemají ani páru, tak mají šoupat nohama pod stolem a nassávat skutečné a pravdivé informace. Když to zvládnu já a troufnu si říct, že starší debatér, tady pravděpodobně není, tak všichni ostatní ostatní by to měli zvládnout „levou zadní“.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.103 (?), 25.3.2023 9:49
je zbytečné, abyste tu ostatní upozorňoval, jak mají diskutovat, od toho tu nejste.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 232.16 (?), 25.3.2023 10:40
To máte plnoupravdu, kompetentní admin, by to čistil, ovšem takový asi není, když sám o kose nic neví a zeptat se na správném místě se zřejmě stydí. Tak se řiďte dle Mr Cynika, k přípravě kosy použjte šlajf a pak, to co zbude, můžete používat jako dortový nůž kpůlení dortového korpusu
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |