Motorová pila Oleo-mac
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 18.230 (?), 14.12.2007 22:21
Pro všechny.
Pokud si chcete práci co nejlépe usnadnit, a co nejméně se nadřít a to se týká jak oprav tak i pohodlí řezání, pořiďte si první profi pilu a to od jakékoli značky. Já doporučuji H nebo S. Peníze které dáte navíc se vám vrátí. Vím že se ozve mnoho odpůrců, proto doporučuji. Pokud můžete pořešte alespoň metr dřeva na krátké špalíčky s pilou hobby a potom pilou profi. Rozdíl poznáte sami. Pro ty co nechápou. Pily si půjčíte v půjčovně nářadí v každém větším městě. Dřevu zdar.
|
|
|
|
|
|
|
host - 1.3 (?), 1.3.2007 15:36
L = nízké otáčky motoru, H = vysoké otáčky motoru, T = doraz volnoběhu.
Doma můžete seřizovat maximálně T a L. Na háčko vůbec nedoporučuju bez otáčkoměru "hrabat", protože by Vás to mohlo stát snadné přetočení a zadření pily. Karburátor seřizovat nejlépe v servisu. Nezapomenout před seřizováním vyčistit fitr a zahřát pilu na provozní teplotu. J.P.
|
|
|
|
|
|
|
host - 72.61 (?), 23.3.2010 14:09
Dvoutakt jde přetočit? Odkdy? Dvoutakt má své konstrukční maximální otáčky, nad které nejde jít. Přetočit se dá jen motor s ventily.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 127.251 (?), 4.1.2010 16:26
já mám pilu Oleo-mac už 13 let a ještě mě nikdy nezklamala a to s ní dělám profesionálně v lese
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 244.114 (?), 15.9.2006 19:59
Všude vidím spoustu slov,ale shrnul bych to asi takto : pravděpodobně je Oleo mac o něco horší než Husqvarna,Stihl a Dolmar,ale určitě je lepší,než různé Hechty,Grizzly a jiné super a hypermarketové hity.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 147.181 (?), 17.9.2006 22:19
až do tohoto weekendu bych na oleo-mac nedal dopustit,t eď mi ale u 956ky praskl napínák řetězu a prorazil karter, podotýkám že to bylo při běžném zpracování palivového dřeva, nejsem si vědom žádného pochybení typu nedotažených šroubů lišty atp.,v Mountfieldu tuto závadu nikdo nikdy neviděl,ale s chutí mi nabídli opravu za 4500,- takže provar no...
|
|
|
|
|
|
|
host - 157.105 (?), 18.9.2006 7:44
Pokud to máte v záruce, tak není, co řešit. Ovšem pokud je po ní, tak to je jiná....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|