Motorová pila Oleo-mac
|
|
|
|
|
|
|
host - 131.76 (?) 18.9.2006 20:37
uznání reklamace v Mountfieldu? děláte si legraci? NIC TAKOVÉHO NEEXISTUJE!!! podotýkám že jsem s sebou vzal doklad o koupi napínáku z letošního dubna,mimochodem už třetího,na obou předchozích kamínek strhnul závit...ale nic naplat,samozdřejmě to byla chyba obsluhy a nástroj byl používán v rozporu s návodem na použití. Nic nepomohlo ani to že jsem se pánovi na příjmu pokoušel vysvětlit jak se to stalo...evidentně viděl pilu jen v katalogu a o řezání slyšel možná někde vyprávět,nicméně zpracoval jsem s ní cca 500m3 dřeva a zhruba čtvrtinu i natěžil,budiž jí země lehká...ale od OLEO MACU už radši nikdy nic...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 12.169 (?), 24.9.2013 13:56
Potvrzuji z vlastní zkušenosti pravdivost tvrzení výše. Ne sedmiletá, ne dvouletá, bohužel žádná záruka. Třikrát použitý křovinořez z Mountfieldu, třikrát následně v servisu, cosi s tím zdarma prováděli, ale finální oprava by stála tolik co nový. Neopravili příčinu první reklamace a nechali mě si křoviňák zcela zničit. Pak mi napsali, že opotřebování křovinořezu svědčí o jeho dlouhodobém používání (já jej použil jen celkem 3x) a přetěžování v porouchaném stavu... "Na křovinořezu není konstrukční, výrobní ani montážní vada, za kterou bychom nesli odpovědnost... " Já se s nimi hádal ve svém volném čase, bral si několikrát dovolenou na cesty k nim, vzdal jsem to a koupil si Husquarnu a bez problému...
|
|
|
|
|
|
|
host - 121.38 (?), 19.9.2006 23:07
vážený pane, mluvíte o supermarketech, ale zapomínáte, že ty pily stojí od 3 do 5 tisíc a OLEO MAG začínají někde na 9 tis. a za takové peníze je HUSQARNA a pod. rozhodně lepší. Je ovšem pravda, že se při tom řezání nemůžete osvětžt skvělou /ledovou vodou/. No, každá sranda něco stojí.
Milan.
|
|
|
|
|
|
|
host - 20.197 (?), 13.6.2008 13:38
S tímto souhlasím jen částečně. Měl jsem asi 10 let Oleo - Mac 941. Vloni jsem se dal v jarní akci nalákat na Husqvarnu. I když (nebo možná právě proto), jsem koupil novinku, mám s ní problémy. A řeknu na rovinu - Oleo - Mac byl pro mně lepší. Mluvil jsem se známým, který servisuje H. a prý během posledních 4 let, kdy byla Husqvarna pod vládou Elektroluxu, šla kvalita dolů. To se prý netýká profi pil za 20000 Kč a výš, kde je kvalita pořád dobrá.
|
|
|
|
|
|
|
host - 165.36 (?), 20.9.2006 20:50
Oleo Mac jsem mel, po mesici pouzivani vybehnul pistni cep a poskodil valec. V servisu na to cumeli jak telata, koukli na to, ze jsem si vytocil slevu 50 procent, odesli se radit s vedenim a razem byla reklamace zamitnuta. Takovy sprosty chovani typu hlasek: koupil jste se slevou a ted chcete reklamovat.... Proste tahle firmicka je jeden vEElkej podvod a nic vic. Chvili pujdou sekacky,pak zkusime kola, hracky,...oni se vzdycky najdou blbci kteri to nase predrazeny zbozi zaplati, ze?
|
|
|
|
|
|
|
host - 70.254 (?), 28.6.2007 10:03
Naprostý souhlas!!!
|
|
|
|
|
|
|
host - 148.50 (?), 29.10.2007 18:24
Přesně tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 212.22 (?), 20.9.2006 22:06
Vyběhnutý pístní čep je závada záruční !
Vznikla tak, že segrovka (pojistný kroužek) která má za úkol jistit čep před nevhodným samovolným přemístěním byla při montáži ne zcela zaskočená v drážce a zůstala viset v otvoru těsně před ní. ( výrobní obsluha asi měla naspěch) Takto smontovaná pila dokáže nějakou dobu pracovat, ovšem je to otázka času kdy vyskočí úplně a zkáza je na světě. Obsluha nemá nejmenší šanci to ovlivnit.
Doporučoval bych se obrátit na soudního znalce a pak na soud.
|
|
|
|
|
|
|
host - 30.14 (?), 22.12.2007 20:12
Nazdar chlapi, já mám opačné zkušenosti. Já jsem měl už 3 reklamace které mě bez problémů opravili, a nebo poradili když mě nechtěla naskočit fréza, Jinak mám také oleomg kterou jsem koupil v bazaru za 3000 kč a zatím dobrý, Motor briks a straton je neuvěřitelnej držák jezdím s ním na dřevo co tu manfild existuje. Co se týče servisu co jsem oněm psal tak to je Jaroměř. Bylo by dobré napsat kde se takováto neochota vyskytuje. čavec motodědek.j
|
|
|
|
|
|
|
host - 239.171 (?), 7.10.2006 10:52
Jsou nějaké zkušenosti s OLEO MAC 962? Děkuji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|