|
Příspěvky uživatele - 12.169
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Malotraktor Vari Honda nebo kultivátor od Mountfieldu?, 19.12.2013 reaguji na poslední větu, kdy píšete "..a vztach mount. versus zákazník je myslím již dostatečně znám...".
Já Mountfield poznal teprve letos a už nikdy více. Vztah servis - zákazník je nejhorší s čím jsem se kdy setkal. Předčil... celý příspěvek > |  | Krovinorez solo 154 - názory, 17.10.2013 astronomická cena opravy je ca 6000 Kč (je v tom i práce), když nový stroj stál ca 11000 Kč a použitý byl ca třikrát, ale spojka sama je uvedena za zhruba 600 Kč (24 EUR.). Kdybych věřil, že to v Mountfieldu opraví, tak bych jim... celý příspěvek > |  |
|  | Krovinorez solo 154 - názory, 17.10.2013 opravji: 3300143 pouzdro – nahrazeno 0062290 + 3300195 |  | Krovinorez solo 154 - názory, 17.10.2013 A já Mountfieldu tolik věřil, až jsem pochopil jak to tam funguje, není nad osobní zkušenost.
Co se náhradních dílů k Solu 154 týče, pokud si budete dělat servis sám, mohlo by Vás zajímat toto:
Mountfield identifikoval zničené tyto... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 24.9.2013 Potvrzuji z vlastní zkušenosti pravdivost tvrzení výše. Ne sedmiletá, ne dvouletá, bohužel žádná záruka. Třikrát použitý křovinořez z Mountfieldu, třikrát následně v servisu, cosi s tím zdarma prováděli, ale finální oprava by stála tolik co... celý příspěvek > |  | Zkušenosti ze sekačkou Nordix z OBI, 24.4.2013 Neskutečný šunt!!! Při druhém sečení přestal fungovat pojezd, postupně začalo haprovat navíjení startovací šňůry, pak se startovací mechanismus totálně rozletěl. čili po cca 4 měsících mrtvola. Nebrat, nebrat, nebrat!!! v OBI už nikdy žádné nářádí... celý příspěvek > |  | Výběr pily, 13.3.2013 Zdravím Vás přátelé dvoudobých miláčků,
mám se rozmyslet mezi koupí pily H455e, H460 Rancher a nebo MS291.
Jakou byste preferovali z hlediska dostupnosti náhradních dílů za 20 let, cenou za servis po záruční době a s ohledem na výzbroj... celý příspěvek > |  | Stará jabloň, 18.2.2013  zdravím Vás, poradíte mi, co s touto jabloní? je jí cca 20 let a z části je napadená různými škůdci.
V loni jsem provedl omlazovací řez, ale letos vypadá, že jabloň zčásti umrzla. |  | Prýt japonského topolu, 19.1.2012 Zdravím,
potřeboval bych poradit, kdy se tak přibližně mají jednoleté japonské topoly - prýty ustříhnout, aby se mohly pak v březnu dubnu znovu zasadit?
děkuji |  | Jaký druh švestky na slivovici?, 18.10.2011 Dobrý den,
jaká je vhodná odrůda na pálení slivovice? Kde se v okolí Brna dají sehnat kvalitní stromky na zasazení?
Díky |  |
|  | Výběr sekery do lesa, 24.8.2011 Zdravím, mohl by mi někdo poradit s výběrem sekery do lesa pro kácení?
Nejsem zastáncem motorových pil a spíše volím klasický způsob kácení stromů. Průměr stromů je kolem cca 10 - 30 cm.
Rozhoduji se mezi firmou Fiskars a Oschenkopf. Nevím,... celý příspěvek > |  | Zavezení trávníku, 25.7.2011 Na cca 30m2 budu zarovnávat terén navážkou (cca 10-15cm). Mám navézt hlínu přímo na stávající trávník podprůměrné kvality? Nebo přerýt vidlemi apod. Moje naprosto laická domněnka je, že rozkládající se tráva vytvoří "kompost" pod... celý příspěvek > |  | Japonsky topol, 14.3.2011 zdravím, chtěl jsem se zeptat zdali už je možno v tomto období sázet topoly? Počasí předpovídá, že má být ještě cca až -1 st. C v nočních a ranních hodinách?
děkuji |  |
 |
|
|
|