Příspěvky uživatele - 157.105

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Oleo-mac, 18.9.2006
Pokud to máte v záruce, tak není, co řešit. Ovšem pokud je po ní, tak to je jiná....
Baterie do traktůrku, 3.7.2006 Obsahuje fotku
Tak jsem tam připojil baterii z auta a traktor hnedle nastartoval. Takže je baterka v traktůrku v háji. Nevíte někdo kolik asi stojí baterie do traktůrku. Je taková menší než do auta, ale je taky na 12V. Díky
Dotaz na techniku sečení křovinořezem, 22.6.2006
Když ale sekám mojí kosou (stihlka) na plný plyn tzn.stisknout plně ovladač, tak děsně řve a je větší spotřeba, než když se jede tak na 2/3 výkonu. Tak fakt nevím
Baterie do traktůrku, 11.6.2006 Obsahuje fotku
Ahoj, prosím o radu. Mám zahradní traktůrek a včera se mi ho nepodařilo nastartovat. Otočím klíčkem a udělá to jen crrrrr.  Světla svítí, ale motor se neroztočí. Takže to asi šacuju na baterii. Zkusil jsem jí dát na pár hodin na nabíječku, ale... celý příspěvek >
Problém s traktůrkem, 24.5.2006
motor je jednoválec Honda 13 HP OHV
Řasy v jezírku, 24.5.2006
Máme jezírko asi 1000 l, filtraci, uv lampu, fontánu, voda je celkem čistá, ale dno je zelené asi řasy, co s tím a jak často čistit filtr a co všechno (na dně je lávový kámen, pak dřev. uhlí, pak vatelín a molitan) děkuji.
Problém s traktůrkem, 24.5.2006
Ahoj, mám takovýto problém se zahradním traktůrkem. Když sekám vysokou trávu a hulím motor na plný výkon, tak pak když přestanu sekat (např. úplně vypnu motor, nebo stačí i snížit otáčky na volnoběh) tak se ozve z oblasti výfuku takový dost hlasitý... celý příspěvek >
Záhadné jevy při řezání, 23.5.2006
Ahoj, mám pár dotazů. Včera jsem řezal motorovkou dříví (stará suchá prkna) ve stodole. Je tam šero, takže bylo vidět, jak při řezání létají jiskry od řetězu. Je to normální? Řetěz byl ostrý jak břitva a ve dřevě žádné hřebíky nebyly. Další dotaz.... celý příspěvek >
Problém se zahradním traktorem, 24.4.2006
Zdravim, potřeboval bych poradit. Mám už cca dva roky zahradní traktůrek s motorem Honda 13 HP. Už v loni mne začal zlobit, problém je v přísunu paliva z nádrže do motoru. Nádrž je asi z 1/3 plná = 3 litry benzínu.Normálně nastartuji, sekám asi 20... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika