Mám Oleo-mac 961 a jsem s ní naprosto spokojenej. Pořezala a vytěžila už asi 1200 metrů dřeva a bez jediné chybičky a investice.
Jen trubka může říct, že Oleo-mac je šmejd, šmejd je spíš ten, kdo s tím neumí dělat... Jinak jako u všeho záleží na kusu. Najdou se i nepovedený kusy, které stojí za h..., a to jak u Oleo-mac, tak i u Stihl, Dolmar a i ťuťuňuňu z číny..
Ono také záleží, kde danou věc zakoupíte. Pokud koupíte v slavném Mountfieldu, máte vyhráno, tam přeci prodávají skvělé stroje... no to asi nebude pravda, ale spíš tak druhou jakkost... takže kupujte v profi obchodech a ne v hobby marketu jako je mountfield a pamatujte:
MOUNT = montáž FIELD = pole, místo => místo, kde se montuje, montuje a zase jenom montuje... a kdo montuje? Odborníci z mountfieldu = každý, kdo chce za ty prachy pracovat, i když tomu nerozumí.
Věřte mi, mám vlastní zkušenost. Šel jsem do Mountfield servisu, potřeboval jsem poradit s motorem na sekačku. "Mechanik odborník" mi začal tvrdit, že jsem vzal špatný motor, že tohle je motor z nějakého traktůrku a ne ze sekačky (žádný traktůrek nemám;) a nakonec mě přesvědčoval o tom, že už nebude fungovat a ať si raději koupím nový a začal mi nabízet různé motory do sekačky, nejvíce snad 50ccm o výkonu 1,6 KW za 8.900,- Kč - super cena ne?;)))) Jo jinak jsem tam s tím motorem šel ne že by nefungoval, šlape jak hodinky, ale potřeboval jsem vyměnit startovací mechanismus.