Motorová pila Oleo-mac

host - 157.35 (?) 
22.3.2012 15:37

Děkuju za reakci.Docela zajímavá oprava.Nejdřív jsem to proplachoval jak jste doporučil, ale pak nastala demontáž, protože jak jsem to pořád pootáčel a řetězka byla povolená(nedělala tedy vačku na pumpičku) tak už to ani tu bublinku nehodilo.Co mě překvapilo, tak to byla ta maličká dirka z nádržky do pumpičky.Ta byla ucpaná.V nádržce je houbička.Tu jsem vypral.Děkuji. 

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 255.238 (?), 22.3.2012 22:19

Vidíte, stačí se rozčílit a hned jde všechno.Pak, že nic neumíte opravit i Vy jeden lyšáku.Vše v dobrým, legrace musí být i kdyby na chleba nebylo.Většinou se jedná o nějákou blbost, ale je přijít na to.Mějte se hezky a přeji žádné blbosti.

Tdzendys - (24) - 69.160 (?), 10.4.2012 0:47

Tak co šlapou vám ještě ty Oleo Maci po takové době?

host - 149.38 (?), 31.8.2010 19:05

A proč kupujete použité pily s pouze půlroční zárukou? Zákonná záruka na nové zboží je dva roky...

jamesius - (9) - 169.57 (?), 30.12.2007 22:22

Měl jsem s 947 jen problémy, zakončené vytržením šroubů z plastu, je to hnusnej plastovej krám, dobrá imitace pily...spíš jen pro děti na hraní (na řezání rozhodně moc dlouho sloužit nebude), ač 45cm tak velmi slabá a v řezu se dusila, kladně na ní lze hodnotit snad jen vzhled ale k tomu určena není a za ty peníze by měla umět i řezat.

host - 29.2 (?), 7.1.2008 17:37

Ono se to asi stalo samo že... nic jsem s tím nedělal...

host - 148.50 (?), 7.1.2008 18:18

Člověk se zdravým rozumem takovy slova jako že je pila od Mountfieldu dobrá, tak to je úplnej hobby amatér. Kdyby byly tak dobry, ja pořád píšou v novinách, tak proč je nepoužívají zaměstnanci Lesů ČR. Proč ostatní světové značky nemají tak velkou reklamu a nedávají auta zdarma? To bude asi tím, že dobrá značka si dělá reklamu sama.

host - 161.9 (?), 7.1.2008 19:38

Netvrdím, že pily OM jsou nějaký zázrak, osobně jsem vlastnil pilu Partner - elektrickou a plastovou a musím říci, že jsem měl ani ne po oroce používání ty samé problémy, jako "důchodce" s benzínovou pilou.

Nyní vlastním Dolmar s výkonem 2000 W, který má plastové kryty skutečně jako kryty a nikoli samonosnou konstrukci jako řada elektrických pil z Itálie, kam patří mj, Oleo Mac. Nicméně, při srovnání cen pil OM u nás a v ostatních zemích ve vyspělých zemích EU, jsou tyto na srovnatlné úrovni. Stejně však netvrdím, že jsou tyto pily výrazně špatné.

Pokud se podívám zde na fórum, pak pak zde najdeme poměrně hodně nespokojených uživatelů pil OM, avšak myslím si, že je to pouze zlomek těch, kteří tyto pily vlastní.

Co se týká reklamy, tu používají všichni výrobci a prodejnic zahradní techniky a v případě prodení sítě Mountfield se netýkají akce pouze pil OM.

Vzhledem k tomu, že většina zahrádkářů a uživatelů zahradní techniky používá zdravý rozum a řada z nich také před koupí zjišťuje reference, což je dáno mj. tím že řada z nich musí šetřit a pečlivě zvažovat vydání finančních prostředků a vezmeme-li v úvahu dobu, po kterou se pily prodávají a s jakým úspěchem, asi nejsou tak špatné. Určitě bude řada případů zaviněna "rukama".

host - 56.32 (?), 7.1.2008 20:08

Dobrý večer. Koukali jste večer v neděli na Nově na občanské judo? Jak jsem zde četl v jiné diskusi tak tam bylo to kalové čerpadlo od Bédi, které bylo jen podle Italského překladu jen na čistou vodu. Tak potom si můžou všichni udělat sami představu o výrobcích od Bédi. A uznání reklamace? Nebyla uznána. Nakonec mu ho vyměnili Prý jen že z dobrého gusta k zákazníkovi. Jak tady všude čtu tak od Bédi jen tak nic nekoupím... A to jsem byl ještě před 14 dny rozhodnut než jsem tuto diskusi našel že tam koupím mot. pilu. Děkuji už nechci. Č.M.

host - 72.10 (?), 7.1.2008 22:20

Také dobrý večer a pořad na Nově jsem taky  viděl a jen jsem zíral jak pan Drbohlav mlží. Podle něho když není čerpadlo určené k trvalému provozu tak nesmí být také trvale ponořeno. Za další se čerpadlo porouchalo po 18 měsících což je ještě v zákonem stanovené lhůtě a už dělala firma Mountfield mrtvého brouka. A pak že je na vše 7 let záruka. Vždy se najde pádná výmluva proč jí neuznat. Při reportáži jsem viděl že čerpadlo bylo celoplastové Italské a to musí Mountfield kupovat za pár Euro a u nás prodávat s obrovskou marží. Byla to zasadní obchodní chyba pana Drbohlava jelikož banální případ bude mít za následek pokažení již tak ne moc dobré pověsti.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:21
Jak je to s kvalitou Red Einhell?9:06
Jak je to s kvalitou Red Einhell?7:45
Jak je to s kvalitou Red Einhell?20.11.2024
Sádrokarton Norgips - zkušenosti?17.11.2024
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz