Někdy bude řezat nárazově i tři dny každý den takže dostane docela záhul a pak bude např. 3-4 měsíce odpočívat v garáži (vím, mám vylít nádrž a vyjet karburátor).Vidím, že jste z té 560 dost nešťastný.
No také jsem si všiml, že Mountfield doprodává zásoby.Pro majitele těchto pil bude znamenat, že v případě oprav nebo náhradního dílu už se nic nesežene a pila se může vyhodit?A firma Alko už na tyto pily nebude vyrábět ani náhradní díly, docela zklamání u této jinak v minulosti dobré značky s hostorii, že tak skončila.
Už se v těch odborných informacích a v porovnávaní různých značek ztrácím. Pane 140.103 do které pily prosím stojí ta elektronika těch 1.900 kč? A doporučoval by jste mě Vy osobně tu ms 362?
Od 140.103. jsem se nechal ovlivnit a šel do Husky 560 životní omyl jsem zjistil až bylo pozdě. 362 je na každej den do lesa podle zbytečně moc peněz. Tohle zvládne farmářka.
Někdy bude řezat nárazově i tři dny každý den takže dostane docela záhul a pak bude např. 3-4 měsíce odpočívat v garáži (vím, mám vylít nádrž a vyjet karburátor).Vidím, že jste z té 560 dost nešťastný.