Od 140.103. jsem se nechal ovlivnit a šel do Husky 560 životní omyl jsem zjistil až bylo pozdě. 362 je na každej den do lesa podle zbytečně moc peněz. Tohle zvládne farmářka.
No také jsem si všiml, že Mountfield doprodává zásoby.Pro majitele těchto pil bude znamenat, že v případě oprav nebo náhradního dílu už se nic nesežene a pila se může vyhodit?A firma Alko už na tyto pily nebude vyrábět ani náhradní díly, docela zklamání u této jinak v minulosti dobré značky s hostorii, že tak skončila.
Už se v těch odborných informacích a v porovnávaní různých značek ztrácím. Pane 140.103 do které pily prosím stojí ta elektronika těch 1.900 kč? A doporučoval by jste mě Vy osobně tu ms 362?
Od 140.103. jsem se nechal ovlivnit a šel do Husky 560 životní omyl jsem zjistil až bylo pozdě. 362 je na každej den do lesa podle zbytečně moc peněz. Tohle zvládne farmářka.
Někdy bude řezat nárazově i tři dny každý den takže dostane docela záhul a pak bude např. 3-4 měsíce odpočívat v garáži (vím, mám vylít nádrž a vyjet karburátor).Vidím, že jste z té 560 dost nešťastný.