Dneska jsem byl v lese shodit pár sůchárů (cca 10 metrů) pokáceno za cca 2-2,5 hodinky, pila jede jak drak. Bohužel se na tomto foru najdou krmiči typu xxx.xxx.231.206, nevěřím, že by někdo kdo dělá v lese 31 let, měl čas a náladu psát na toto fórum, ta zapšklost z příspěvku přímo čpí, nehledě na to, že v jiném postu pracuje v lese dokonce 33 let.
---
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP
host - xxx.xxx.231.206 (?)
14.4.2013 14:51
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Jak jsem zde již psal.33.roků pracuji s pilama a větší šmejd, jako je 560.jsem neměl.Klidně Ti přepošlu záručák s opravama.
---
Vy Radku, když jste začal konečně taky něco dělat, jste se na rok odmlčel, koukám, že už zase nemáte do čeho píchnout
Názor od profíka, který pilu opravdu má, cituji:
Zdravím všechny ať už příznivce nebo odpůrce 560. Mám sní teť už roční zkušenosti, a zatím bez větších výhrad. Zatím sem neměl žádnou významnější opravu i když poslední doubou celkem často měním pružiny, ale nejspíš to bude tím, že poslední měsíce ve větší míře manipulujeme. Mám několik kolegů co ji mají též a nevím o žádných problémech. Ve skratce, silna, lehká, okamžitě padne do ruky, nízká spotřeba atd.nevím o žádné podobné pile u konkurence, ještě nestačily reagovat?a na závěr bych dodal že nic není dokonalé, takže na nekvalitní výrobek můžete narazit kdekoli.
Pokud jde o odpověď na vaši otázku čím budou zadřené kolečka, pak je to v případě pružin strojvedoucím, kde si neuvědomuje, že má TGV na magnetickém polštáři a on se s ní snaží jezdit jako s ČKD 750.121-6 a neustále se ji snaží dostat na koleje hrubou silou a s tím souvisí i zadřená kolečka, ty slouží na pouze na rozjezd, pak už to jede samo. Mám ji rok a 8 měsíců a pokud bych šel dnes kupovat znovu, pak bez náznaku zavání kupuju opět, není jiná pila se kterou se mě tak fajn pracuje, když chytnu rytmus, pak jedu jak namydlenej blesk. Kolečka jsou u mne za celou dobu naprosto v pořádku, pokud něco bude, dám vědět.