Husqvarna 555, 562 XP

host - 230.134 (?) 
14.11.2012 0:08

Dobry vecer tak jsem tu s prvnimi dojmy s noveho stroje dopadlo to se mnou na konec nad ocekavani a rady kolegu na foru jinak, na 560 si budu muset pockat.Nakonec me vydesili opet zkusenosti kolegu s 560 pracujicich stejna zavada netesnost karterou v oblasti pod valcem a nasledna netesnost motoru asi maloucko slabina 560tky diky jeji delce a tak opet vyckavam abych se nenudil a nekacel stromy ruco poridil jsem opet i navzdory vaze a predeslemu drobnemu selhani opet 372 ale XPW dovoz ze zamori.Jen me maloucko zamestnala uprava(demontaz rucky na pravem boku pily)jinak mazec ma to i vyhrivani jako XPG a jako jedna z mala HQ 2pistni krouzky tak okousim prednost motoru po vzoru STIHL.Zatim slape super ma o 0,5HP vic dle papiru. Ted delame hmotu 2plus tak dobry v probirce bude ouvej ale nechal jsem zatim 357 tak to pujde.Jen chci jeste podotknout ze jsem behem vyberu zabloudil i do Stilu kolegove ze zapadu cech mi ho dost chvalili nez jednomu z nich udelala MS 441 to same co me 372 a bylo po klice.Mytus o vyrobcich skrze SRN mi vymluvili v kramu takze je to stejny problem, kus od kusu zalezi jaky se vyvede a diky stavu na trhu obe znacky jakosto vedouci funguji, vyrabi a prodavaji s dosti podobnou strategii je to jen o zakaznikovi kam tihne.Proto myslim, ze dosti debat nekterych horkokrevnych priznivcu dannych znacek je o nicem.Stejne jako tema neprorezu kazdy si je porizuje a doufa, ze jejich vyhody nevyuzije ale stane se vselico do nohy pod plnym plynem si umyslne pusti jen blb jak jiz zminil predchozi clanek.Toz vam preju aby jste se vratili vzdy dom z lesa po svych!!       

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 32.170 (?), 14.11.2012 12:19

Taky mám na jedné 372 dva pístní kroužky a pila jede jako ďas.Ale popravdě řečeno nejsem zastáncem dvou.kroužků.Když mi praskne jeden tak pila hned zdechne a nejde.Ale pokud mi na dvou.kroužku praskne jeden tak pila maká dál a může poškodit píst.

host - 211.189 (?), 7.12.2012 18:24

Zdravím chlapáci. Potřeboval bych poradit. Pila šíleně kouří z pod výfuku. Tak jsem vyměnil těsnění a pořád stejný. Dneska jsem si všiml že spodem lítá na výfuk olej. Tuším že tam bude něco prasklýho, ale netuším kde. Může to být katrter nebo tak něco? Vážně nejsem servisák tak se omlouvám za nevědomost.laugh A jestli to je něco takovýho, vztahuje se na to záruka? Mám ji ještě týden. Díky za reakce. Hupino

host - 153.157 (?), 20.12.2012 23:12

Sám jste řekl : "nejsem servisák"! Tak se v tom nehrabte as odnesteto do servisu!!

Hupino - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (77) - 211.189 (?), 20.12.2012 23:24

Tohle neni špatná rada.wink Mě by ani nenapadlo se v tom hrabat. Před týdnem jsem ji hodil do servisu. Včera jsem si pro ni jel. Vyměnili těsnění pod olejovým kartrem. Neudělal jsem ani nádrž a mají ji zpátky s tím samým problémem. Odpoledne volali, že ji celou rozebrali a nic s ní neni. To je vážně dobrá zpráva. Ještě jednou tam s tím pojedu a už ji prohodím výlohou.

host - 156.229 (?), 21.12.2012 1:01

Vemte si sebou špalek dřeva a protůrujte ji v servisu, nemusíte jezdit sem a tam, rovnou servisákovi ukážete, že je fušer a budižkničemu, za to pila nemůže smiley Po zahřátí bych sundal horní kryt a musí díky dobrému přístupu jít vidět kudy a kde to čudí.

host - 1.46 (?), 21.12.2012 14:51

Panove, byl jsem mezi prvnimi majiteli 562. Taky jsem tady pilu postupne popisoval a chvalil. Po roce a pul pouzivani musim rict, ze lituju dne kdy jsem tu pilu koupil. Porad jsem to bral s humorem kdyz mi na zaruku vymenili asi vsechno co jde. Ted mi zase po pul hodine prace prestane davat benzin. Pila je v servisu vic nez v lese.Jeste ze mam starou 372. Jinak patrim k lidem, kteri cisti pilu mozna az moc. Ze zacatku jsem byl z pily nadsenej a rok jsem ji tady chvalil a vsem kteri dali na muj nazor se omlouvam. Nejsem tady v Nemecku jedinej. Jeded mistni s ni uz taky slehnul a sel si koupit 372. Servisak mi rekl ze ve Svedsku uz maj z te pily hlavu v pejru. Nepise se mi to lehce protoze delam s Hq 23let, ale tohle je zklamani. Vim ze je to jen stroj, ale kdyz delate v ukole a pila se porad sere, vsak to znate

jaroslav houha - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (76) - 133.190 (?), 21.12.2012 16:30

Dobry den, muzete napsat, co přesně se vám na ni pos..lo? Já mám 560-ku od září letošního roku a už jsem měnil pružinu na spojce a jednu AV pružinu u pal.nádrže (novější typ s omezovacím páskem)

host - 1.46 (?), 21.12.2012 19:40

Pruzinu u nadrze asi 6x bez pasku i s paskem. Dokonce mam menenou komplet nadrz, je konstruovana aby uz pruziny nepraskaly, meneno v Nemecku u kazde pily. Praskaj stejne. Pak nesla nastartovat, menen valec. 2x odeslo tesneni pod vyfukem.  Ted ji tam mam pres vanoce, zas. minuly tyden tam nesel benzin vymenen filtr pila OK, ale jen den. Dela to zas. Tak jsem zvedav co to zas bude.  Tankuju jen ASPEN.  P.S Zapomnel jsem na olej.pumpu.

Hupino - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (77) - 211.189 (?), 21.12.2012 20:30

Tak u mě je to 4x pružina bez pásku i s páskem, 3 těsnění pod výfukem, v létě nechytá a teď stříká olej spodem na výfuk.

S tím špalkem mě to taky napadlo, sám jsem mu to řikal, zas tak odvázenej z toho servisák nebyl. Do práce jdu až příští čtvrtek tak nevím co s tím včera udělali. Myslím že nic. Po Novým roce ji tam jinak hodím a ať už ji někam pošlou.Zase ale musím říct že mi vycházejí vstříc i když mám už po záruce tak všechno dělají zdarma. Zdarma ale v uvozovkách protože moje práce v tu chvíli stojí.

Ještě edit. Radkův příspěvek jsem četl a taky jsem se jich ptal jestli to nemůže být zdeformovaný kartr. Dostal jsem odpověď že o tom ještě neslyšeli. No tak to už pak jde člověk do kolen.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz