Zázraky v zahradě
|
|
|
|
konvalinka - Diamantový Zahrádkář (1285) - 143.17 (?) 8.7.2010 11:30
Budu pokračovat v diskusi dál, ono se to pak špatně hledá
Eleno, jelikož jsem si tu přečetla o tom procvaknutém prstu dávala jsem svůj k němu velice obezřetně a ještě se mi pěkně klepal
Byla to strašná náhoda, vůbec by mně nenapadlo, že tu ten brouk žije a navíc byl normálně v ulici ve vsi dva metry od silnice (odnesla jsem ho pak a kusu dřeva zpátky k tomu sloupu, aby ho snad někdo nepřejel)
Jinak zjišťuju, že to, že má člověk např. pejsky, ho obohatí právě o spoustu takovýchto zážitků a setkání - tedy pokud s nima nesedí jen doma na gauči ale chodí po loukách a lesích jako my Jak oni různě přečichávají a přečůrávají, já na ně čekám - tak mám fůru času rozhlížet se kolem po kytkách, zvířátkách... Vidím toho opravdu spousty, jenom nestíhám fotit
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konvalinka - Diamantový Zahrádkář (1285) - 143.17 (?), 8.7.2010 11:30
Budu pokračovat v diskusi dál, ono se to pak špatně hledá
Eleno, jelikož jsem si tu přečetla o tom procvaknutém prstu dávala jsem svůj k němu velice obezřetně a ještě se mi pěkně klepal
Byla to strašná náhoda, vůbec by mně nenapadlo, že tu ten brouk žije a navíc byl normálně v ulici ve vsi dva metry od silnice (odnesla jsem ho pak a kusu dřeva zpátky k tomu sloupu, aby ho snad někdo nepřejel)
Jinak zjišťuju, že to, že má člověk např. pejsky, ho obohatí právě o spoustu takovýchto zážitků a setkání - tedy pokud s nima nesedí jen doma na gauči ale chodí po loukách a lesích jako my Jak oni různě přečichávají a přečůrávají, já na ně čekám - tak mám fůru času rozhlížet se kolem po kytkách, zvířátkách... Vidím toho opravdu spousty, jenom nestíhám fotit
|
|
|
|
|
|
|
host - 183.242 (?), 8.7.2010 22:28
Veverky mi chodí přes zahradu, černé a rezavé, ale vyfotit by se mi je nepodařilo. Tento úlovek s Čiperkou, která si zrovinka nosí na hnízdo, je tak na první cenu v nějaké soutěži. Máte pravdu, že procházky s pejsky člověka velmi obohatí právě tím čekáním a koukáním kolem sebe. Taky jsme to zažili, ale naše psina už na procházky nemá. Elena
|
|
|
|
|
|
|
konvalinka - Diamantový Zahrádkář (1285) - 143.17 (?), 3.8.2010 14:42
Tak já tentokrát žádné foto,,zázraku" nemám (respektive mám zřejmě poslední foto oné užovky, ale ještě nestažené ve foťáku) ale mám spíš storry, co se mi stala... Sedím u compu, kouknu z okna na molo a po krajíčku nad vodou leze malá užovka, jen o něco delší než tužka, cca 30cm. Každou chvilku zastaví, čumí na druhý břeh - vypadala, že to chce,,strouhnout" přes. Drapnu foťák udělám pár fotek a jelikož pořád to samé, sednu zpátky a sem tam na ni mrknu. Najednou koukám a šup, už ji vidím skoro v polovině jezírka, sáhnu po foťáku a najednou žbluňk a stáhnul ji pstruh!!! Vyletěla jsem v sekundě bosá ze dveří, chtěla jsem jí nějak pomoct - že ji snad pustí, ale ve vodě byla jen mela a už jsem ji nikde ke břehu vyplavat neviděla, ačkoliv jsem ještě nějakou dobu lítala kolem dokola Já vím, že je to,,přírodní výběr", ale bylo mi z toho vážně na nic, i jsem ji obrečela
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ella56 - Stříbrný Zahrádkář (222) - 48.30 (?), 29.8.2010 14:16
|
|
|
|
|
|
|
Brasica1 - Bronzový Zahrádkář (98) - 19.216 (?), 29.8.2010 23:17
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zuzan - (40) - 200.227 (?), 28.9.2010 18:38
Naše obří, skoro 25 centimetrové Jiřinky.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 209.6 (?), 10.10.2010 14:11
Tak dnes už zmrzly jiřiny, škoda
|