Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 215.203 (?), 3.7.2011 8:53
To já jsem byl po třech dnech na zahradě.Okurky už chytly plíseň,včera postříkáno, preventivně i rajčata.Jinak z angreštů sklizena Prima (neuvěřitelné přírůstky) a Invicta.Remerka a Karát se začínají vybarvovat.Snězen také Losan a Eva, příští týden přijde na řadu Victoria.A sklízíme první meruňky, ač jich není moc. Zdenek, Slavkov.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 231.220 (?), 3.7.2011 10:31
Na Šumpersku dnes ráno 11 st. a prší- asi nastává doba ledová a ne léto- hlavně, že hlásili, že léto letos bude teplotně nadprůměrné... Dnes v kanceláři si ve svetru ohřívám ruce o hrnek s kávou, jaká je tu syrovina. No slimáci mají rej...
|
|
|
|
|
|
|
host - 184.172 (?), 3.7.2011 11:08
V Turnově leje jako z konve, ale okurkám to svědčí, hadovek máme plnej foliák, začali jsme zavařovat nakladačky, rostou jako diví, rajčata zelený, dobrý maliny, dokonce i borůvkám se daří, salát zatím nesežrali, mrkev,petržel, kedlubny pěkný, co víc si přát?Ať už konečne svítí slunce, aby bylo teplo, teplo,teplo a bude nám fajn
|
|
|
|
|
|
|
host - 24.183 (?), 3.7.2011 11:21
Vzhledem k písečnému podloží zahrady u nás není nikdy vody dost, každý déšť je požehnání. Jen ta teplota by mohla být trošku vyšší, je skoro poledne a za oknem je 12C.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 178.235 (?), 21.7.2011 7:45
Mirku, nezoufejte,pokorně musíme všichni snášet i to špatné.Zatím nejde o Titanic, ale jedna velká loď jsme.Je nadúroda třešní, meruněk,modrého ovoce a mnohdy to i červivé padá (třešně).A jak je bezvadná taková třešňovice! Nebo je možné podělit se s těmi, co jim ovoce pomrzlo a pod. AB
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|