Pochlubte se svojí zahrádkou
|
|
|
|
|
|
|
|
midimidi - (19) - 40.178 (?), 27.8.2008 10:23
Na skalce mám jen dva jehličnany a to nějakou velmi pomalu rostoucí borovičku (teď má asi 20 cm) a pak malý kulatý (zakrslý?) smrček. Na fotkách asi nebudou moc vidět. Smrček mi letos na jaře rozsedl zajíček, který k nám jako nevítaný host občas chodí (většinou okouše poupata růží, loni se mi dokonce snažil zahnízdit ve venkovních květináčích). Na skalce převažují z vyšších rostlin yzop a levandule. Yzop se nám loni vysemenil (nějak jsme ho nestihli zastřihnout) a tak bylo letos hodně práce s plevelením.
|
|
|
|
|
|
|
host - 136.53 (?), 15.2.2009 12:06
Dalibore, je to nádherné, ale hovoří to spíše o penězích.Už ten výstavní dům, tak ta zahrada k tomu patří, ale kdo nemá dost peněz, tak jen vlastní pílí se k tomu stejně nedostane.
|
|
|
|
|
|
|
host - 44.66 (?), 26.10.2009 21:25
Dotaz Dalibor - prosím, můžete mi sdělit jak velké máte dřevěné truhlíky a vůbec jak máte udělané vnitřky. Moc by mě to zajímalo, protože potřebuju něco podobného nad septik, který je 20 cm pod zeminou /to znamená, že nic nezakoření/. Vím, že je to už dlouho po Vašem příspěvku, ale snad budu mít trochu štěstí, že jste alespoň občas na těchto stránkách a odpovíte, Díky
|
|
|
|
|
|
|
host - 4.206 (?), 3.11.2009 9:06
krasa nadhera co vic dodat!!! doufam ze i my budeme mit tak nadhernou zahradu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hráběnka - Stříbrný Zahrádkář (391) - 242.231 (?), 26.8.2008 19:20
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 109.2 (?), 12.1.2009 13:14
Přesně jak já, po 35 letech v paneláku konečně domeček se zahrádkou. Trávní samý mech, ten většinou převažuje a kytičky, no prostě začátečník. Ale každý den se kochám tou krásou květů a srdce se mi směje. Chválím tady vaše zahrádky, hlavně ta p. Dalibora mě zaujala. Opravdu nádhera
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|