Pochlubte se svojí zahrádkou
|
|
|
|
|
|
|
Nevcehle - (9) - 246.54 (?) 15.1.2010 17:11
Zdravím všechny milovníky květin a vzhledem k dlouhé pauze na této šňůře taky přispěji malou ukázkou 2 skalek, které máme začleňeny v užitkové zahrádce a jsou na nich hlavně Lewisie, které si sám pěstuji ze semínek. Karel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lenpel - (49) - 0.234 (?), 1.9.2009 8:34
Paní Marie na balkonky jsem se také dívala, jsou nádherné, já jsem to letos omezila pouze na truhlíky muškátů v oknech a pár obyčejných na schodech. Na terase jsem měla místo tradičních balkonek rajčata jednak že jsem musela omezit péči a také syn je úplně zbožňuje. Pokusím se do Bakonek vložit loňské fotky,...Psala jste, že přidáváte štěpku, to je fajn. My bohužel nemám žádné vzrostlé stromy tak není zatím z čeho. Jinak právě přemýšlím o trvalkách co bude na jaře nejlepší udělat, budu se muset do toho pustit. Tak uvidím jestli to jen okopu a přihnojím a nebo dám na plachtu. Zase si myslím že nejspíš bych nenašla vše co tam mám nasázené, mám tam dost cibulovin jako jsou lilie, tulipány, řebčíky, ale také srdíčka atd,...neradá bych o to vše přišla, že to přikreju.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 76.70 (?), 4.11.2009 11:07
Dobrý den pani Marie, máte nádhernou zahradu. Můžete mi napsat, co máte vysazené pod tím stříbrným smrkem? Zrovna řeším, do jaké výše mu uříznout větve a jakými rostlinami podsadit. zatím tam mám bergénie a vřesy. Děkuji.
Jana
|
|
|
|
|
|
|
babima - Bronzový Zahrádkář (98) - 143.253 (?), 6.11.2009 22:00
Dobrý večer děkuji Vám za pochvalu, my řezali taky a to proto, že prosychal, a mámtam zasazené mahonii, kapradinu,(z lesa), na kraji tavolník, čemeřici,a nějaké jehličnany, které zastříhávám na výšku asi 40-50cm a po něm se pne hlohyně mám ji 3 roky a je vysoká asi1m, bergenii taky a ještě brslen.Zdraví Vás Marie.
|
|
|
|
|
|
|
host - 1.194 (?), 7.11.2009 8:21
Nádhera a neskutečné množství práce. Zřejmě se Vám podařilo sladit soužití více generací a v tom velkém baráku žije i mladá generace. Ty dva satelity tomu nasvědčují. V mojích očích je i mažel borec, oceňuji holubník a to zakrytí studničního vrtu. Právě jsem dokončil vrtání a uvažuji jak to esteticky zakrýt a ten Váš nápad s falešnou studnou se mi libí.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 96.2 (?), 26.10.2009 19:47
nádherné, přirozené, ewo - moc vás zdravím - panidana
|
|
|
|
|
|
|
host - 6.59 (?), 17.9.2011 20:49
osvedčená krásna kombinácia hosta+papraď... Ewička, závidím, naozaj konečne jedna pekná, nenásilná výsadba!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|