Pochlubte se svojí zahrádkou
|
|
|
|
|
|
|
Škůrek Miroslav - (30) - 40.193 (?) 9.6.2009 21:06
SUPER, SUPER,SUPER.Tak to má vypadat,nic násilně vypaplané, je to přírodní, krásné.Osobně se mi moc líbí ta paseka s těmi sedmikráskami, toho bych chtěl dosáhnout na té louce (na fotce za smrky). Snažím se trávu síct jen až je nad kotníky.Už i nějaké metrové koláče fialových květinek se objevily,ale ty sedmikrásky mít po celé louce by byla bomba.Taky dobrá finta s tím starým kmenem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ewwedl - (8) - 207.2 (?), 28.6.2009 21:53
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lenpel - (49) - 0.234 (?), 30.8.2009 11:00
Dobrý den paní Marie,
máte nádhernou zahradu, již krásně vzrostlou. Mám na Vás dotaz. Mohla byste mi napsat jak máte trvalkový záhon s kůrou, jestli máte pod kůrou textílii a když ne, jak často kůru doplňujete? Mám také velký trvalkový záhon cca 5x 20m, ale bez kůry(přispívala jsem tu cca září/2008).Byla bych ráda, kdyby ste se podělila o své zkušenosti.Díky Lenpel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lenpel - (49) - 0.234 (?), 31.8.2009 7:28
A paní Marie jak ste na tom potom s hnojením?Zaléváte tekutým a nebo pak ke každému přihodíte pod plachtu? Já jsem loni tak dvakrát- třikrát za rok projela celý záhon trojpichem. Sice dřina, ale čekala jsem to horší. Letos bohužel se kytičkám nemohu plně věnovat - čekáme přírustek a tak záhon udržuji jen nejnutnější péčí a je to znát. A tak přemýšlím co bude nejlepší až se na to na jaře vrhnu,...Jestli předělat komplet na plachtu a nebo jen uvest do čistého stavu a usměrnit kytky,...zase si říkám že je to docela už narostlé a moc místa mezi jednotlivými trvalkami neni,...Tak nezbývá,.Díky za rady... Lenpel
|
|
|
|
|
|
|
host - 143.205 (?), 31.8.2009 8:50
to Marie:
Smekám před množstvím práce a péče, kterou dáváte své zahradě, nicméně mám pocit, že se reakce pana Karlose spíše nedočkáte. Viz jeho příspěvky ve starší diskuzi. Jak dlouho ji opečováváte a kolik lidí Vám pomáhá, to snad není tajemstvím.Díky.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|