Pochlubte se svojí zahrádkou

ella56 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (222) - 48.29 (?)
15.1.2010 22:44

Teda ty Lewisie, to je nádhera, krása!!!vkusně doplněno kameny, mám ráda přírodní materiály.Ella

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

ella56 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (222) - 48.29 (?), 16.11.2009 11:17

Zdravím všechny zahrádkáře, ráda si pročítám vaše příspěvky a obdivuji krásné zahrádky, také připojuji pár svých z letošního léta a podzimu, čarodějnici na obrázku jsem dělala pro vnuka, je tam jen kvůli focení, krásný den E

Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu

Nevcehle - (9) - 246.54 (?), 15.1.2010 17:30

Moc krásné prostředí s květinami. Já mám rád Lewisie a tak jsem si založil na užitkové zahrádce dvě skalky s mými vypěstovanými lewiskami ze semínek, kterým se tam opravdu daří. Karel

Lewisie
Lewisie
Lweisie.
Lweisie.

ella56 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (222) - 48.29 (?), 15.1.2010 22:44

Teda ty Lewisie, to je nádhera, krása!!!vkusně doplněno kameny, mám ráda přírodní materiály.Ella

host - 217.116 (?), 8.2.2010 13:21

Dnes jsem uviděla fotky Vaší zahrádky a úplně jsem se do ní zamilovala. Máte to nádherné!!! Včetně té čarodějnice. Já teprve začínám, ale toto je ztělesnění mojí představy. Zdraví Vlasta.

ella56 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (222) - 48.29 (?), 8.2.2010 23:49

Vlasto, moc děkuji za pochvalu, to jste mě potěšila, ještě jsem pár fotek našla, zdraví E

Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Bez názvu
Podzim
Podzim

Danny - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (195) - 176.71 (?), 9.2.2010 8:32
Ahoj Ello, ta zeď je nádherná, to jste stavěli??? D

ella56 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (222) - 48.29 (?), 9.2.2010 23:03

Ahoj, zeď stavěl můj děda, je z opuky, byla původně nahozená maltou a to se mi nelíbilo a bylo by škoda jí nechat pod maltou, tak jsme jí okopali a nechali zarůst přísavníkem, moc děkuju za pochvalu, zdraví E

Danny - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (195) - 176.71 (?), 10.2.2010 8:18

Ello, to jste udělali móóóc dobře, je to nádherné . Málo vidím... ten přísavník je tříprstý? Zajímalo by mě, na kterých místech jste je zasadili a kolik a jak dlouho už rostou a pak - jestli jste koupili roubované. Já mám totiž asi tři řízky, které mi po létě chytly, jenže někde píší, že neroubované časem zahynou. Nemám tak krásné stěny, tak chci některé zarůst přísavníkem. Někdo mi říkal, že na stěnu např. 2,5m x 4 m stačí jedna rostlina...? A čarodějnice je na cestách??? Krásné dny D.

host - 217.116 (?), 10.2.2010 10:06

Ello, to je nádhera. A s tou zdí máte naprostou pravdu, to schovávat pod maltu by byla hrozná škoda. Vy na to máte vyloženě cit - rostliny, kameny, doplňky. Moc to obdivuji a nemůžu se dočkat, až se mně to tady taky trochu rozroste a hlavně se nemůžu dočkat na jaro, až se to konečně zazelená. Zdraví, Vlasta.

ella56 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (222) - 48.29 (?), 11.2.2010 15:20

Ahoj Vlasto, já mám jaro nejradši ze všech ročních období, pro mě by mohlo být celoročně a taky se ho nemohu dočkat, už chodím na zahradu okukovat stromky jaké mají pupeny, ty jsou jedině vidět, jinak keře, borůvky atd, to je všechno ještě schované pod sněhem, nejradši bych to už začala vyhrabávat, ale to si asi ještě počkám, tady je sněhu hodně.My máme menší zahradu, ta je užitková a pak ten větší dvůr kde je zastřešený altán a tam já se vyřádím, taky by se mi někdy líbily nějaké jiné kytičky, ale musím se přizpůsobit tomu stylu, takže třeba rododendrony, klasické růže, gladioly a podobné jiné si sem dát nemůžu, musím vybírat třeba různé druhy kopretin a hlavně ty skalničky.Jo a taky jsem ulítlá na kameny, jak se mi někde nějaký líbí, tak ho hned dotáhnu domů, vozím si je i z dovolené, manželovi je vždycky propašuju do auta.,ale už se mi sem, bohužel nic nevejde, mej te se krásně, zdraví E

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?22.11.2024
Inspiraci pro zahradní domky22.11.2024
Obsyp zapuštěného bazénu22.11.2024
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz