Moc krásná a určitě moc chutná úroda. Připojuji fotky také naší úrody - v tuhle chvíli z ní už moc nezbylo . Bohužel odrůdu neznám, takže kdyby náhodou někdo poznal, co by to mohlo být, budu moc ráda. Rádi bychom si vysadili ještě jednu, tu samou, ale nevíme, co to doma vlastně máme. Dozrává v první půlce srpna, v tuhle chvíli už prakticky na stromě zbývá pár kousků. Díky moc a krásný večer všem...
Ještě Lucko, starost se sebevětší úrodou nemívám ani s broskvemi ani s jiným ovocem nebo zeleninou. Zásobuju maminku, tetu a syny, když je ještě více, tak i dobré známé. Dělá mi to radost. M.R.
Moc krásná a určitě moc chutná úroda. Připojuji fotky také naší úrody - v tuhle chvíli z ní už moc nezbylo . Bohužel odrůdu neznám, takže kdyby náhodou někdo poznal, co by to mohlo být, budu moc ráda. Rádi bychom si vysadili ještě jednu, tu samou, ale nevíme, co to doma vlastně máme. Dozrává v první půlce srpna, v tuhle chvíli už prakticky na stromě zbývá pár kousků. Díky moc a krásný večer všem...
Nicméně je to/bylo to/ pěkné a broskve vypadají velice dobře. Jak jinak, s takovými krásnými hlídači. Odrůdu bohužel nepoznávám, ale gratuluji ke dnes již zkonzumovaným výpěstkům. M.R.
Musím se také připojit s pochvalou. Broskvičky máte všichni krásné. Ti pejsánci se mi ale také líbí. Také vám vaši pejsci vždycky zbaští část úrody? Naši psi milují švestky, broskve, meruňky, mrkev a ten mladší dokonce baští i rajčata. Zdravím - Daniela.
Náš kokr nám s radostí celou úrodu přenechává. Nedobrovolně se dělíme s vosami, sršni a často i mravenci. Jakmile jeden z nich nějaký měkčí plod napíchne, už se přiživují všichni. M.R.
Dobré ráno všem, díky za pochvalu, úroda byla výborná, ale i tak jí mohlo být víc. Psiska naštěstí broskve neradi, spíš radši jablka. Ale ze všeho nejradši mají suché rohlíky nebo chleba - takže tuhle úrodu nechávají nám. Můžete mi prosím tedy poradit nějaké dobré odrůdy broskviček - na podzim si chceme nějakou vysadit, tak abychom vybrali tu nejlepší?! Jaké máte kdo zkušenosti? Předem děkuju za rady...