Merunka Radka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 248.96 (?), 18.7.2015 22:43
Měla jsem v úmyslu si ji pořídit, ale v předposledním čísle zahrádkáře psali, že je cizosprašná :-((( , předtím jsem to nikde nedokázala zjistit.
Sice sousedé nějaké meruňky mají, ale pozdnější, tak je otázka, zda by byla dostatečně opylená. Lída
|
|
|
|
|
|
|
host - 178.38 (?), 18.7.2015 23:22
Letos nám odešla meruňka na monilii. I když jsem se snažila ji ještě stříkat(při prvních příznacích) už to nepomohlo, uschla sakumprásk. Tak jsem četla recenze na meruňky, kterou tedy pořídit(bohužel nevím, která tohle byla, myslím Karola, či tak nějak?) a Radku strašně vychvalovali. A jelikož je to má jmenovkyně tak ji objednám a těším se, jestli bude vážne tak super Jednu super, chutnou, ale není tak ranná, máme i u dědy, ale ten už umřel a nikdo netuší, co je zač, bohužel na moniliii taky dost trpí. Druhá, co mám doma, zraje až teď, tak se mi také kvetením nepotkají a jsme na samotě. Ještě mne napadá, že tam máme takovou tu polskou,,švestkomeruňku" takže možná s tou by se opylovat mohla? Prostě to zkusím Konvalinka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 31.134 (?), 19.7.2015 10:33
No pokiaľ ja viem tak je to kríženec marhule a ázijskej slivky, a opeliť by ju mohol.Veď aj plod do veľkosti lieskového orecha je na nerozoznanie od marhule(možno trochu menej plstnatý). Stano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|