Vari - jak vytvořit rychle dvojmontáž TN
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 38.146 (?), 2.5.2015 22:09
Jemný závyt se dělá proto že zabýrá větší plochou (celkovou) obvodu
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 4.243 (?), 4.5.2015 6:45
Není jedno kam se dá matka osového svorníku a je to v návodech popsáno. Matice u pravého kola - povoluje se a ta její korunka dokáže i přestřihnout závlačku, po nějaké době provozu, ale co vlastně brání montovat věci tak jak mají být? Zimáky si asi taky nikdo nedá proti šipce.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 89.75 (?), 7.6.2023 14:33
Dobrý den. žádné vidou se mi nepodařilo najít... Existuje ještě? Děkuji Krtek
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 232.16 (?), 12.6.2023 9:56
Já osobně bych to nectěl, ani zadarmo. Stačí porovnat stroje v této kategorii, staré sto let, s tím co nám nabízí Vari. Nemáte takové zázemí, jako má Miloš Genius, ale proti gustu, žádný dišputát. Dítě Miloše Genia, máte, zde: https://moje.vari.cz/41471-dvojmontaz-na-vari/
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 112.73 (?), 12.6.2023 11:44
Asi před 30-ti roky jsem to měl na staré Teře a převodovce T20.Kola původní ale navíc další sada, možná i bez závaží - už si nepamatuji. Potřeboval jsem brzy z jara do kypré půdy aby se kola nebořila. Použil jsem středový šroub z rotavátoru i rozpěrky z něho. Šroub byl o něco delší, tak jsem doplnil k závitu klasickými plochými podložkami. Osový čep vždy nasouvat zprava ve směru jízdy, pak se nepovoluje a nestříhá závlačky. Nic jsem nevyráběl . Lu.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 11.107 (?), 4.5.2015 21:59
Zapomeňte na šroubovici. Šikmý řez vejpůl originálu, dodělat "vpdobném duchu prodloužení, vybrousit pro svár vložit a svařit. Když to budu dělat já, jako největší neuměl, práce na hodinu. Kde kdo šikovnější to zvládá dříve. Fakt to chce jen neke-cat a dělat. Jinak to nebude nikdy. Vy zjevně nevíte, co se tam děje, protože kdyby ano, víte že je samojistná matice k ničemu.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |