Tovární malotraktor na silnici
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 114.243 (?), 18.6.2009 21:45
Mám 1.5 hektaru lesa, a abych se do něj s malotraktorem dostal, musím přejet asi půl kilometru po silnici 3 třídy, Mám sice stroj tovární výroby, světla, blinkry, brzdy to má, ale bez jakéhokoli dokladu, zatím jsem policajty nepotkal, ale docela mne to straší, uvažuji alespoň o pojištění odpovědnosti, a budu doufat, že nenatrefím na blbce. HM
|
|
|
|
|
|
|
host - 45.244 (?), 18.6.2009 21:50
Nikterak Vám nechci brát iluze o pojištovnách a policistech ale nepřeji Vám aby jste se musel setkat s obouma najednou při řešení škody, asi by jste jako vítěz neodešel KP
|
|
|
|
|
|
|
host - 45.244 (?), 18.6.2009 22:03
Ještě maličkost, pokud uděláte někomu škodu autem které má prošlou TK tak některé pojištovny Vás tu škodu nechají uhradit i když máte zaplacené pov.ruč. KP
|
|
|
|
|
|
|
host - 114.243 (?), 18.6.2009 22:21
Já to pojištění myslel spíš proto, abych měl v ruce aspoň něco, HM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 118.44 (?), 18.6.2009 22:25
Máte pravdu, jsou i takovíto blbci, ale naproti tomu jsou i normální lidé, jaký kraj takový mrav.
|
|
|
|
|
|
|
host - 118.44 (?), 18.6.2009 22:48
jsem si jist že u ná s nemá pojištěný stroj snad nikdo, ale také jsem si jist že to tady nikdo nepřehání a jistíse jak to jde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 118.44 (?), 18.6.2009 22:56
souhlasím s vámi málokdo si pojistí stroj na 14 dní když s ním bude pracovat 2 měsíce a to je rozdíl, stát se snaží vždy házet klacky pod nohy.
|
|
|
|
|
|
|
host - 45.244 (?), 19.6.2009 15:12
Ano, to je všechno pravda, jen jsem chtěl upozornit skálopevně přesvědčené majitele s vlastnoručně vyrobenými stroji aby si nemyslely když jim to neznalá úřednice na pojištovně pojistila že si jsou rovni s továrními stroji a tudíž se jim nic nemůže stát. KP
|
|
|
|
|
|
|
host - 92.177 (?), 20.6.2009 5:38
Myslím si že pojišťovna je schopna pojistit vše obrat nastane když má plnit pojistnou událost.V případě samodělu by se ze všeho určitě úspěšně vykroutila.Ještě k té toleranci policie.Samozřejmě že záleží na konkrétním policajtovi jak se k tomu postaví.U nás na vysočině znám dva případy kdy řidiči zaplatili za to že se pohybovali s takovým vozidlem v obci každý 3000 kč ani nemrkli.Každý případ se stal jinde jeden jel ze samodělem druhý s multikárou bez RZ.Utěšovat se tím že máte samoděl v perfektním stavu je dost dětinské stejně jako že už vás jednou kontrolovali a nic se nestalo.Příště stačí narazit na důležitého strážce zákona a vše je v háji.Samozřejmě že i u nás takové stroje jezdí po silnici.Vše probíhá asi jako ruská ruleta buďto to vyjde nebo ne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|