Tak konečně jsem dnes vyzkoušel, jak se povedly úpravy odhrnovačky na pluhu. Šlo to na momentální podmínky - hodně mokro - velmi dobře, navíc se velmi pěkně zaklápí zelené hnojení. Zítra pokud bude vhodné počasí natočím video a vložím fotky úpravy. Zatížení bylo na stroji, já jsem musel řadit a chodit - to byla moje představa orby. Už dřívější vylepšení - více kol na nápravě znatelně pomohlo, ale vylepšovat se dá pořád.
Jojo souhlasim ze geom. pluhu z vyroby neni idealni a proto par vylepseni a ora hezky zvlast v lehcich pudach jakou mame a dosahuje snadno hloubky 20-25 ale oram na 20 zhruba je to postacujici a ted po upravach to ora opravdu vyborne viz foto
Tak jsem provedl úpravu na obou orebných tělesech - prodloužil jsem rádius odhrnovačky a předradličku - nebo úpravu kvalitnějšího zapravení zelené hmoty, nebo hnoje budu řešit, až jak to dopadne po nynější úpravě.
Souhlasím, dělal jsem to v sobotu a hlavně nevyzkoušel. Proto bych nechtěl zatím ukazovat to co třeba nebude úplně v pořádku fungovat, ale jinak budu fotit :))))
Tak konečně jsem dnes vyzkoušel, jak se povedly úpravy odhrnovačky na pluhu. Šlo to na momentální podmínky - hodně mokro - velmi dobře, navíc se velmi pěkně zaklápí zelené hnojení. Zítra pokud bude vhodné počasí natočím video a vložím fotky úpravy. Zatížení bylo na stroji, já jsem musel řadit a chodit - to byla moje představa orby. Už dřívější vylepšení - více kol na nápravě znatelně pomohlo, ale vylepšovat se dá pořád.
Video orby by se mělo nacházet na www.youtube.com - do vyhledávače: Vari Honda by J.S. Tak zatím ne, já ho tam vidím, ale pouze přes svoje přihlášení, tak musíme počkat, než bude aktivní.
To video tam je zadejte dolmar potom nějaký příspěvek od pana J.S a v pravo kiikněte na from: JURAHELL. Jo a pane J.S závidím Vám vaše znalosti a ty hromady dřeva.