Sekačka z OBI

host - 4.43 (?)
29.1.2010 12:53

Tak samozřejmě, že máte pravdu, že by se ten výčet položek dal ještě rozšířit. K tomu startování, jak jsem zmínil tu automatiku,  je vhodná i pro ženy, protže nemusí dávat sytič (Honda) nemusí nasávat benzín primerem a čip který to řídí nastartuje na první zatažení, jde jen o to roztočit setrvačník. Takže budeli sekačku použivat i žena je tato varianta nejvhodnější. Ostatně většina žen (ale i mužů) trpí představou, že musí za startovací šňůru tat tak že ji urvou! Není vůbec zapotřebí, jde jenom o to "roztočit" setrvačník! Ostaně existuje varianta s elektrickým startérem a tam tento problém odpadá úplně.

M.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 4.43 (?), 29.1.2010 12:45

Kouknul jsem na váš příspěvek Mirku a vy jste ten typ co mu je jedno jak trávník vypadá, vy to chcete mít co nejlevnější a navíc je vám jedno jak se u toho nadřete, sekačka za 1400,-Kč nemá pojezd, pochybuju že není elektrická, tudíž nemá výkon vyšší než max.2 Kw a to je na pefektní trávník málo a na zahradu větších rozměrů naprosto nedostačující atd.

M.

m3f - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5585) - 155.12 (?), 29.1.2010 13:22
Perfektní trávník je jedna věc a sekání trávy pod drátěnkou okolo stromků a hlav révy druhá. A to je můj případ ze zahrady. Zařadit pojezd a jet sto metrů po rovině je samozřejmě ideál ale nádherný trávník není jen o sekačce. Navíc se zde bavíme o parametrech ale již téměř vůbec o tom CO sekat. Zda anglický trávník nebo běžnou zahradu kde roste nejen tráva ale i spousta jiných věcí.

host - 118.44 (?), 29.1.2010 12:39

Ikdyž je to slohová práce na jedničku, dalo by se ještě posuzovat podle skladovatelnosti, výškového nastavení držadel, jednoduchosti startování spotřeby- emisí, hmotnosti atd -je to prostě věda.Pro ženy je důležitá barva a jednoduchost obsluhy atd.

host - 58.185 (?), 29.1.2010 12:50

Honda na všem používá pouze svoje motory GCV, GSV a GXV.

Co se týče značky CMI, jedná se o hobby odnož firmy GGP. Kompletuje se především v Popradě.

host - 4.43 (?), 29.1.2010 12:53

Tak samozřejmě, že máte pravdu, že by se ten výčet položek dal ještě rozšířit. K tomu startování, jak jsem zmínil tu automatiku,  je vhodná i pro ženy, protže nemusí dávat sytič (Honda) nemusí nasávat benzín primerem a čip který to řídí nastartuje na první zatažení, jde jen o to roztočit setrvačník. Takže budeli sekačku použivat i žena je tato varianta nejvhodnější. Ostatně většina žen (ale i mužů) trpí představou, že musí za startovací šňůru tat tak že ji urvou! Není vůbec zapotřebí, jde jenom o to "roztočit" setrvačník! Ostaně existuje varianta s elektrickým startérem a tam tento problém odpadá úplně.

M.

host - 118.44 (?), 29.1.2010 13:06

Dnes je trend že čím je sekačka větší tím je lepší, ale nechci mluvit za ženy ale spousta když uvidí sekačku velikou jako kráva se spoustou hejblátek tak radši přenechá sekání manželovi a stydí se za to vůbec postavit, raději by možná menší lépe ovladatelnější a né monstrum jako kombajn.Já osobně mám raději menší bez pojezdu -lépe se mi obsíkají keře stromky a pod, ale kdybych měl rovnou nevyužitou plochu možná bych bral kombajn.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz