Poznam podle nejakych indicii chudou smes?

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?) 
26.6.2009 23:38

Takže, i pro p. Chalupáře, oba L i H vždy levý závit, tedy proti směru hod. ručiček. Proč komplet generálku? Karburátor i s vypráním v ultrazvuku cca 600,- Kč! Nenajdu tak rychle základní nastavení tohoto typu, ale WT většinou 1 +1, tedy od zlehka uzavřených (zlehka!), šroubů, oba v levo o jednu otáčku. Nastartovat, nechat ohřát, pak nalézt u L otvíráním polohu "zháší", pomalu zpět za nejvyšší otáčky na "zháší", zpět na nejvyšší otáčky a mírně otevřít za ně (cca 1/8 - 1/4 ot.), nesmí se při přidání plynu dusit, zakopávat. Nebude-li chtít chytit, otvírat pomalu L až chytne. Nezapomeňte doladit i T šroubem volnoběh! Nesmí se točit nástroj! H je lépe seřizovat s otáčkoměrem, ale můžete dát opatrně plný plyn a současně otevírat až začne čtyřtaktovat.  

Já vím Jani, ale ...., jinak zdravím.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

L. Radek - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (404) - 126.121 (?), 27.6.2009 0:14
Jsem s tim Partnerem velmi spokojen. Odhadem jsme spolu stravili 600 hodin. Jeste ted po deseti letech se da koupit za 7500,- a nevim jestli se oprava vyplati. Znamenalo by to jiste pretesnit a nevim jak jsou na tom loziska, spojka ma unavene pero, vynikajici bezporuchova strunova hlava je uz obrousena a dosluhuje. A jak dlouho jeste vydrzi nahon? Kdyz to vsechno poscitam tak se asi blizim k cene noveho. Co se tyka kontaktu svicky zase jsem chytrejsi. Cerne = moc bohata smes, cihlove = v poradku a svetle sede = chuda smes. R.

host - 44.138 (?), 27.6.2009 8:47
Pan Radek L. (72) - xxx.xxx.126.121 (?), 27.6.2009 0:14, Takto mluví hodně lidí co má levnější stroj. Kdyby stroj stál 20 tisíc, tak by se návštěva servisu vyplatila? Sám píšete kolik hodin stroj pracoval k vaší spokojenosti a nyní se vám nechce investovat pár korun aby vám to vyšteloval, případně preventivně prohlídl odborník? Hlava, naštelování, prohlídka či případné promazání převodu přeci tolik nestojí a máte jistotu že vám to zase nějakou dobu bude sloužit ke spokojenosti. Skutečně je to tak jak tu někdo výše píše, informace (i když jsou v dobrém úmyslu) přesném naštelování karbecu a jiné odborné zásahy většinou končí zdevastováním stroje, který mohl ještě sloužit ku spokojenosti zákazníka. Nechci vás pane Radek L. nijak urazit, ale většina lidí ví pouze kde se to startuje a přidává plyn – viz rozříznuté řetězky až na hřídel, mimo jiné taky tu nějaké mám – a takovým lidem je skutečně rada i když odborná, pouze přítěží.

L. Radek - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (404) - 126.158 (?), 27.6.2009 13:06
Diky za vas nazor, urcite jsem se neurazil. Ta zavada se objevila nahle u noveho benzinu. Predchozi benzin byl Shell a motor se choval zcela jinak. Ted jsem diky panu Radkovi seridil motor na tento benzin a hlavne uz vim jak ho priste doladit. Navstevu servisu zvazim az pri vaznejsi zavade. R.

Jani - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (116) - 92.19 (?), 27.6.2009 19:57

Vážnejšia závada vznikne nesprávnym nastavením karburátora.

host - 43.164 (?), 27.6.2009 21:20

Vidim, ze jsou zde odobrnici motorari a tak se pripojim s dotazem. Co je spatneho, kdyz u ctyrtaktniho motoru sekacky nekdy po vypnuti motoru dojde k streleni ve vyfuku? Dekuji.

host - 43.164 (?), 29.6.2009 22:12

Motorari, kam jste se stratili?

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6638) - 70.100 (?), 30.6.2009 6:31

Nic, ve výfukovém kanále je žhavý karbon a o ten se zapálí směs, která tam doběhem projde. Může být i špatná svíčka, je moc rozpálená.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky13:14
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz