Olej stihl HP

host - 11.107 (?)
31.1.2010 11:39

To jsem fakt nečekal

Proč si někteří jezdí pro decky? Ač to nikdo z nich nepřizná, neumí míchat!! Mají asi problém s poměry, protože co může být dražšího, než nákup litru oleje po deckách a ten litr je si myslím tak akorát rozumné množství na doma. Komu to dlouho někde stojí zatřepe se s obalem a jde se míchat. Možná by neškodilo ten olej skladovat přes zimu v teple.

Chápu snahu některých mít pro vícero dvoutaktů jeden olej. většina lidí dnes má tak dva dvoutakty, jednu pilu a jeden křoviňák. Pak se ještě dá započítat třeba motorový rosič nebo postřikovač a i na Vari s dvoutaktem bych asi neměl zapomenout. Když mám doma pilu Stihl nebo Dolmar, mám do nich originál olej, tak přece nemůže být problém, ten olej použít i v ostatních motorech při dodržení poměru doporučeným výrobcem. A v tu ránu mám jeden olej do všeho. Nebo ne? Já myslím že ano.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 11.107 (?), 31.1.2010 11:39

To jsem fakt nečekal

Proč si někteří jezdí pro decky? Ač to nikdo z nich nepřizná, neumí míchat!! Mají asi problém s poměry, protože co může být dražšího, než nákup litru oleje po deckách a ten litr je si myslím tak akorát rozumné množství na doma. Komu to dlouho někde stojí zatřepe se s obalem a jde se míchat. Možná by neškodilo ten olej skladovat přes zimu v teple.

Chápu snahu některých mít pro vícero dvoutaktů jeden olej. většina lidí dnes má tak dva dvoutakty, jednu pilu a jeden křoviňák. Pak se ještě dá započítat třeba motorový rosič nebo postřikovač a i na Vari s dvoutaktem bych asi neměl zapomenout. Když mám doma pilu Stihl nebo Dolmar, mám do nich originál olej, tak přece nemůže být problém, ten olej použít i v ostatních motorech při dodržení poměru doporučeným výrobcem. A v tu ránu mám jeden olej do všeho. Nebo ne? Já myslím že ano.

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 31.1.2010 19:46

S tou univerzálností o5 za ! Přidal bych ještě a není jich málo, skútry a Trabanty.

Proč decky? Neumění míchat, pohodlnost (i profíci mi tu "odkládají"  20 litrové kanystry a pak si jen zaplatí obsah, hotovou směs) a pak, u mne je netlačí cena, prodávám je za litr děleno..., takže desetkrát decka a zaplatil si litr. Mám však jistotu, nemusíme se pak dohadovat proč se stroj zadřel! Zatím ani jediný problém u takto připravených směsí.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků8.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?7.3.2025
Obložení bazénu7.3.2025
Nejde protočit startování mot. pily - velká komprese?6.3.2025
Škarabání staré malby11.2.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz