PP. - Diamantový Zahrádkář (6578) - 147.108 (?),20.2.2011 12:09
Nevím, ale v tom případě asi nepůjde o pěnu, ale o masívní polyuretan, což je tuhá, pružná a nesmírně houževnatá hmota. To by fungovalo. Stavevní pěna ani náhodou.
Nepropíchnutelné kolečko bylo odjakživa "bantamové", já mám tento typ a mám i s nafukovacím kolečkem již dvacet let a NIKDY jsem nepíchl a duši neměnil. Deset let jsem s ním jezdil na stavbě, teďkom na zahradě, občas jsem ho dohustil a promastil, komfort jízdy je o hodně lepší než s bantamovým. Kdybych ho píchl tak ho zalepím, bicykl se lepí častěji a nikdo to neřeší "foukáním pěny do pláště" protože je to kravina.
Kdyby člověk všechno co nezná řešil tím, že to nazve kravinou, tak bychom do dnešního dne akorát lovili mamuty. To, že to neznáte neznamená, že to neexistuje. Stanislaw
PP. - Diamantový Zahrádkář (6578) - 147.108 (?),20.2.2011 17:04
Nicméně pokud má někdo o věci obecné povědomí nebo zkušenosti, může kravinou nazvat to, co kravinou evidentně je. To nemá s obecným pokrokem nic společného. Tedy stavební polyuretanová pěna je pro svůj účel ceněný a užitečný materiál. Plnit s ní pneumatiku je kravina.
Jsem tu opět, abych zhodnotil svůj skoropatent. Kolečko po roce používání opravdu začalo během jízdy excentricky vychylovat korbu (česky: šmajdat). A tolik jsem tomu věřil!! Nedalo se nic jiného dělat - koupil jsem opět nafukovací.