Pochopitelně nevím, co potřebujete sekat, ale u běžné zahrady se mi osvědčila víc kombinace sekačka + vyžínač. Sekat zahradu křovinořezem je zábava leda tak prvních 15 minut, sekačkou to jde od ruky výrazně rychleji.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda li je nějaký spolehlivý křovinořez do 5000 Kč? Vím, že v této kategorii se nedají čekat zázraky, ale uršitě tam nějaké rozdíly jsou. Předem Díky :)
Pochopitelně nevím, co potřebujete sekat, ale u běžné zahrady se mi osvědčila víc kombinace sekačka + vyžínač. Sekat zahradu křovinořezem je zábava leda tak prvních 15 minut, sekačkou to jde od ruky výrazně rychleji.
Děkuji za rady. Potřeboval bych křovinořez na jednorázové sekání stavební parcely, kterou jsme koupili. Parcela je totiž zcela zarostlá křovím. Křovinořez se bude určitě hodit do budoucna na sekání trávy v kombinaci s motorovou sekačkou.
Tak jsem koupil křovinořez AL-KO 4125. Dneska jsem posekal parcelu (800 m2) a šlo to velmi dobře. Žádný problém se startiváním, jak za tepla, tak za studena. Uvidíme, jak dlouho to vydrží
Taky mám tohle AL-KO a musel jsem akorát podložit úchyt na řidítka, protože nešel zaboha dotáhnout (plast...), jinak zatím taky spokojenost, snad až na tu váhu. Někomu s drobnější konstitucí by se asi brzy prones...