Nevím tedy, ale vše záleží na údržbě a práci a to s jakýmkoliv výrobkem. Kamarád koupil v roce 1995 sekačku Husqvarna s motorem Tecumseh Vantage asi označení 35. Sekal s ní 9 let pozemek cca. 5000 m2. Sekačku mi daroval a já s ní sekal ještě dva roky a poté se zde na těchto stránkách naskytla výborná koupě nového motoru Tecumseh centura 55 lx a tak jsem do něj znovu šel. Za dobu provozu motoru v sekačce žádný problém. Pouze byl již slabší výkon, ale chytala pořád dobře. Takže si myslím, že tento motor Tecumseh centura je již o nějakou třídu výše a při dobré údržbě vydrží v sekačce dalších 10 let. Jinak šasi sekačky je plechové, kolečka s ručním nastavováním výšky do zářezů, bez koše jen boční vyhazování a žádný problém. V jednoduchosti je krása. Před tím jsem měl z bazaru original německého Wolfa s košem a kdyby motor nebyl již vyběhaný tak jsem sekal i s touto. Neviděl jsem u žádné sekačky takto naplněný koš. Tam nebylo absolutně žádné volné místo. Kolega má novou sekačku madei in italy, po dvou letech rozpadlá převodovka pojezdu a koš mu to naplní tak do 2/3 hawk... Ale teď již Wolf není co býval již je to čína, ale to asi všechno.