zdravíčko páni,
no jak tak čítam tak velmi sa vám tecumsehy nepozdávaju a chvalite briggs-ky. No tak ja musím zatial motor tecumseh len pochválit a o briggse už nechcem ani vidiet ani počut, trojročná kosačke kde bol osadený Briggs LS45 už ho nemá ale má daný ten tecumseh, ten briggs žral benzín už od začiatku, veľa štartovania nemal rád, nakoniec sa vylagrovala aj kluka aj ked s tým neboli kosené krtince, po jesenne celkovej udržbe naskočil bez problemov, na jar už nie ani po hodinovom trápení,nakoniec objednaný nový karburator. a to bola posledná kvapka, ten motor síce ide ale je už len ako rezervný, dal som do z kosačky dole a teraz tam mám cez spojkový adaptér daný ten tecumseh centura 60 a je to vo výkone fakt cítít, v tráve kde už briggs zdochínal tak tuna to fičí krásne dalej. a spotreba užastná, zatial uvidime po roku užívania.
čo sa týka jeho použitia na rotavatore tak zatial mi na udupanu zem oračku netrebalo všetko totiž utiahne tento tecumseh aj ked ho do takejto zeme púštam postupne ak je už dostatočne rozbitá tak na plné otáčky motoru s klinom v najnižšej polohe ide do zeme a sám sa prebíja a kyprý zem.