Je to jen vnější plastový kryt, to nemá na nic vliv. Ona je ještě možnost zkrátit imbus klíč, ale to se mi nechtělo, protože mám kloudný drahý nářadí a ten origo jsem nechal v krabici od křováka v práci. Na to není třeba být talent technického směru, když se něco mele, kouknu kde to drží. Ale Vy s tím asi uděláte garančku v servisu ne? Asi by to chtělo, kvůli záruce. Stalo se mi to po 12 h provozu, musím se přiznat že kontrolu dotažení po záběhu jsem nějak nedělal a garančku na záruku taky nee, proto nenadávám. Není čas. Dobrá zpráva je, že filtr je po 12 h provozu úplně čistý, ty kryty nejsou od věci, na některých mašinkách nabírá prach hodně rychle. Prvních pár hodin (cca 5??) se ještě musí semtam dotáhnout řídítka tím kolečkem uprostřed, držák je vystlaný měkkou gumou, asi se musí naformovat. Ale to je taky nic, pokud ucítím při práci že jsou volnější, otočím kolečkem... Jinak zatím nic podstatného nenastalo, seká jak šlak. Kupte si k němu nějakou 3mm strunu, možná čtyřhran, jestli Vám sedí, ale značkovou, někde tu je o tom dost napsané. Ta co je origo sice nedělá hluk, ale ani neseká, já ji chvíli zkusil a vymotal a zahodil, zbytečné šmrdlání s tím, Mám klubo žluté kulaté Stihl, je OK, i když asi jsou na světě i lepší struny. Vyzkoušejte si osobně víc druhů, stojí to za to, dobře zvolená struna nebo nůž vám práci zrychlí klidně o 100%, a ušetříte palivo, síly i nervy. David