Kupoval jsem silnejsi krovinorez Dolmar, byl u toho 3-zub, hlava na strunu, pilovy kotouc, dva chranice rezneho nastroje, klice.Tady u toho typu nevim.
Solo zdaleka neservisuje jen Mountfield.
Mimochodem, na základě čeho si myslíte, že je poruchový? Osobně mám tendenci víc věřit německému výrobci než např. italskému...
Mám dolmar a možná mi uniklo, že bych mohl mít lepší "trojzub", než který byl dodán se strojem. Prosím o vysvětlení jak liší od nástroje U Sola, nebo jiných výrobců.
L. Radek - Stříbrný Zahrádkář (404) - 209.149 (?),25.6.2013 15:46
Co se týče miničtyřtaktů od Hondy. Mám s nimi už osmileté zkušenosti. Výhodou je velká spolehlivost (s žádným jsem ještě nemusel do servisu) a výrazně vetší kroutící moment o proti dvoutaktům stejného výkonu nebo obsahu. Samozřejmě spotřeba a hluk. Výraznou nevýhodou je velmi citlivý nízkoemisní karburátor na benzín, takže kupovat kvalitní benzín a nejlépe přidávat stabilizátor paliva.
Zdravím, problémy s ventily již výrobce vyřešil a nynější motory mají ventily z jiného materiálu než původní. Radku, bohužel z mé opravárenské praxe vychází Honda nejhůře ze všech čtyřtaktů co pohánějí křovinořezy. Standa.