Pěstování rozmarýnu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 30.71 (?), 18.3.2014 21:12
Deláme mu pomyšlení a vždy to dopadne špatně??? Asi je opravdu rozmarný a všechno kolem marný..
|
|
|
|
|
|
|
host - 117.235 (?), 18.9.2012 13:39
já se chci zeptat mamka má na zahradě asi tak pul metru vysoky rozmarýn máme ho na zimu dát třeba do sklepa nebo ho nechat na zahradě a jestli ano co sním dávat jehličí třeba jako k růžím?díky za odpoved
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.230 (?), 24.1.2013 8:08
Na podzim jsem rozmarýn přenesla domů, umístila jsem ho na okenní parapet a zalévala. Brzy začal růst, stonky se prodlužovaly o jasně zelené části. Později začal odspodu usychat, tak jsem ho přemístila jinam s tím, že asi špatně snáší radiátor. Pak uschnul úplně. Můžu ho dál zalévat, obrazí na jaře novými lístky, až ho přenesu do zahrady, nebo je už na vyhození?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 130.7 (?), 24.1.2013 12:04
Dobrý den,
chci si vypěstovat rozmarýn ze semínek, které jsem zakoupil. Semínka jsem dal do malé misky s vatou. Již je to týden a semínka jsou pořád stejná - žádné výhonky. Zároveň jsem vyséval řeřichu a ta už je pomalu na sklizeň. Může mi někdo poradit jak správně vysévat semena.
Děkuji Jirka
|
|
|
|
|
|
|
host - 76.2 (?), 13.3.2013 15:27
Hezký den, mně se už několikrát povedlo totéž. Jednou mi v zimě přezimoval na zahradě, protože jsem někde četla, že to zvládne. Zvládl. Další zimu už jsem ho na chytré rady přemístila do domu, a to už nepřežil. Chvíli se tvářil, že žije, a pak najednou uschl. A pak ještě asi 2x s podobným osudem.
Letos jsem si přivezla nový rozmarýn, který byl pěstovaný ve studeném skleníku, a dala jsem ho domů. Už je zřejmě také mrtev... Takže pro mě rozmarýn není tou bylinou, které bych se měla napříště věnovat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|