1) Na teploměru 80st. Když jsem dal ruku do udírny, pocitově 40st.
2) Množství soli na 23kg: v 5 litrech vody 840g kuchyňské soli. Což mě vychází na 3%. Bůčky tvořily 66% masa, zbytek kýta-ořech a krkovice. Maso je dostatečně slané, osobně bych zkusil příště 2,5%. Bylo naloženo jen 14 dní a jen v kuchyňské soli.
3) Dřevo švestka, částečně s kůrou. A navíc byla uvnitř rázu na dešti asi 2 roky. Topil jsem i akát, jasan- ale ne moc, tak 25%.
4) Příště budu dělat jen kýty a krkovice. Povedly se víc než bůčky. A jí to i manželka a děti.
5) Průběh uzení: Prvně na 80 asi 2 hodiny. Pak na 60 asi 8 hodin. A pak už nebyl čas, tak na 100 asi hodinu. Co bylo na kouřovodem se přieklo, ostatní bylo pěkné.