Ahoj, ta malá udírna, kterou máte postavenou vypadá na první pohled docela dobře umístění ohniště vypadá taky dobře, vždy je lepší mít ohniště cca 2-3 metry od uzáku ohledně vzplanutí a také se lépe hlídá teplota.Není vidět komín což není na škodu u dřevěného uzáku, protože kouř si vždy cestičku najde a teplota se lépe rozkládá, popřípadě malý komínek s regulovatelnou klapou aby byl zaručen tah. vyvarujte se používat v udírně asfaltové lepenky či jiné dryhy umělé izolace nad základ znehodnotíte tím veškeré výrobky.Dřevěné udírny jsou nejlepší člověk nemusí hledět na nějaké škvírky vůbec to nevadí, hlavně aby uzák neprofukoval vítr, vždy lepší stavět v závětří či mezi stromy. Nejlepší dřevo na uzení je buk zbavený kůry či piliny, ovocné dřevo např., švestka, hruška,višeň,jabloň atd. je třeba počítat s tím že ovocné dřevo také výrobkům dodává jiné aroma než buk, ale to si vyzkoušíte, já osobně nepoužívám olši- je moc štiplavá a maso je z tohoto uzení příliš černé.Na závěr vždy přidávám jalovcové větvičky nebo smrkové větvičky .Dodá to masu vůni a šmrnc. S pozdravem Pavel ať se daří.