Grilování na skle - nová dimenze



               
host - 103.6 (?) 
3.3.2017 6:58

Dobře mluvíš předsedoyes

  
                  
host - 155.215 (?), 3.3.2017 10:04

no jiste! hodim na gril venku panev a nemusim mit sklo ani zulu.kdyz to neni okourene a ohorele neni grilovane. howg

   
host - 67.131 (?), 10.2.2018 9:53
mně se tenhle nápad líbí a moc. Nechám si říznout žáruvzdorné sklo a vyzkouším. Mám asi 6 druhů grilů, lokomotivu, tak to vyzkouším, dám to pod ten rošt, pak jsem měla dva plynové, ale to mi přijde otravné čistit lávové kameny, dokupvat a nakonec se stejně hořáky propálí a je gril k ničemu. Pak mám elektrické grily, vodní gril - ten je super, ale ten vytahujem jen když je hodně lidí. Díky za tip.
   
host - 250.122 (?), 17.8.2016 8:25

Kruti stehno vykostene ale s kuzi a naplnene dyni hokaido, cibuli a bylinkami ze zahradky. Hokaido je mirne predvarena aby se dobre krajela. Stazeno do rolky niti. Dobre ale ne moc zabalit do alobalu, grilovani zacit spojem dolu aby nevytekla stava. Griluju na vyschle tresni

20 minut ze jedne strany, 20 minut z druhe a 20 minut nechat stat mimo gril.

Stavnata lahudka s hustou omackou, kterou tvori stava z masa zahustena hokaido.


      
Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2064) - 247.50 (?), 17.8.2016 13:53

No super.

Ale mám dvě otázky:

1:Proč tomu říkáte grilování?

2:  Není na to škoda třešně? Při složení vašich vrstev, co oddělují potravinu od ohně můžete klidně "grilovat" na starém pražci bez toho aby to mělo vliv na chuť.

         
host - 250.122 (?), 17.8.2016 17:09

Nekterym lidem je marne vysvetlovat, ze grilovani je tepelna uprava masa pri teplote 250 - 350°C a to je nad sklem spolehlive. Spis vic, ale to eliminuje ten alobal.

Nekteri si mysli, ze musi maso olizovat ohen a pak je to teprve grilovani.

Je to marny je to marny je to marny

            
Ferda Mravenec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2064) - 247.50 (?), 17.8.2016 17:50
A proc ta tresen? Nestacil by ve vasem pripade ten stary prazec? :-)))
            
pkovarik - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1331) - 157.1 (?), 17.8.2016 17:55

Pane, už je to vaše vyskakování s 250-350°C legrační...

Přečtěte si, co je to grilování.

Samozřejmě, že máte pravdu, lze tuto úpravu nazvat grilováním. Potom ale i i příprava masa na pánvi nebo v troubě lze stejně tak nazvat grilováním.

Asi každý chápe pod pojem grilování zažitý způsob úpravy masa na ohni, což má Ferda pravdu, že tento způsob v několika vrstvách oddělení pokrmu od zdroje tepla je poněkud zváštní pojetí grilování a navíc typ topiva na takto izolovaný pokrm má nulový vliv.

               
host - 232.150 (?), 17.8.2016 19:54

Dotaz:

Je tohle taky grilování?

Rafael.


                  
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4384) - 234.220 (?), 17.8.2016 20:05
Rottweiler alebo Doberman? (nevidno mu hlavu...). IH
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika