chceme poridit kamennou desku do klasickeho zahr. krbu. Nebranila by ale odvodu koure z topeniste do komina? A jakym zpusobem by se mela vysouvat abych ji mohla obsluhovat? Nema nekdo nejakou zkusenost? Dekuji Radka
chceme poridit kamennou desku do klasickeho zahr. krbu. Nebranila by ale odvodu koure z topeniste do komina? A jakym zpusobem by se mela vysouvat abych ji mohla obsluhovat? Nema nekdo nejakou zkusenost? Dekuji Radka
Také grilujeme ve venkovním krbu.Zhotovil jsem na kamenou desku rámeček ale ze všech tří stran menší o takové 2 cm aby mohl kouř a oheň stoupat kolem dokola nahoru a je zasunutý do bočních drážek v krbu, které jsou na obyč. rošt.
Žulový kámen na grilování mne vyšel u kameníka na nějaké tři a půl stovky, když ho postavím na čtyři cihly tak to splní úplně stejný účel, je to taky skládací a za zbylé dva tisíce si mohu nakoupit 15 kilo masa.
Ještě bych doporučil po okraji kamenu vyříznout drážku, aby mastnota nestékala do ohně. Já jsem kamen dostal jako poděkování za odvedenou práci. Letos ještě spí, zatím jsme měli jenom špekáčky a klobásy