Jen přepisuji už napsané, takže něco musíme nechat na fantazii a odzkoušení. Vykoštěné to není, v závěru článku je popis, že maso je možno sterilovat po vykoštění do sklenic... a téměř každý článek popisuje porce-šály od 1 do 1,5 kg.
bod 1.do vody se vkládá, aby se maso odsolilo a očistilo, pokud člověk bude dodržovat solení a odležení dle těchto rad, tak je to nutnost.Dle mne je to hodně dlouho odležené maso... na to aby si člověk pořídil celou lednici, aby mohl několik týdnů udržovat požadovanou teplotu... kolem 2 °C.Maso se ve vodě prohřeje, kromě očištění a pak se vnitřně nezapaří, což při vložení studeného masa hrozí.
bod 2. je to málo, pokud to bude porce 1,5 kg, ale dále popisuje autor pečení nebo vaření, což je škoda, že? Mohl uvést postup, aby žebírka šla obírat bez další úpravy... ale mám v plánu postavit šamotový uďák s regulací tepla, tak na žebírka se těším a pak určitě napíšu, jak to dopadlo.
bod 3. Taky mne některé věci zaskočily...10 minut kouř je podle mne taky málo, nevím,jestli pak nečudí pilinama nebo něco podobného.Jestli někdo má zkušenosti, ať se ozve, alespoň bude jasno