Mrtvý králíček

host - 96.58 (?)
6.7.2017 19:52

Děkuji, my to mysleli spíš na hlídání, větvičky. Příště zvolíme vhodnější dřevinu.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 96.58 (?), 5.7.2017 14:17

Děkuji za odpověď a Vás čas.

host - 96.58 (?), 5.7.2017 14:19

..

host - 157.239 (?), 5.7.2017 14:47

Pěkné, ale v poměru k velikosti zvířat maléangry! Ještě když přihlédneme k dalším tvorečkům-mláďatům-zcela nedostačujícícrying!! Snad samotný samec by se tam jakž-takž zmestil... Jestli jsou dvířka přes jednu celou stranu, tak nemají králíci svůj klid, jsou jako ve výkladní skříni-lze napravit částečným překrytím-třebas i BÍLOU plenou, utěrkou, kouskem prostěradla, záclonou, netkankou... Jako zábrana před vypadnutím madých při otevření dvířek je vnodná instalace předsádky. Pokud jsou misky dělené-část na suché krmivo a část na vodu, a používáte-li je tímto způsobem, tak je to s prominutím tragédie! Ta podlahovina MUSÍ být na svých přesazích zakryta např.plechem-zabrání to okusu a vniku moči do podlahy. Ještě nebyla zmíňka o očkování-já ho pokládám za naprosto NUTNÉenlightened! SPCH

host - 96.58 (?), 5.7.2017 15:19

Kralikarnu jsme koupili jako standardní od pána, co je vyrábí. Lino z podlahy zřejmě díky přesahu králíci postupně okousali, zničili, budeme muset natáhnout nové. 

Misky jsme odstranili a pořídili napáječky, protože v nich byly bobky, sláma, možná i moč.

Jak se dostanu ven, nafotim kotce, které jsme dělali pro mladé až se odstaví a rozstridi.

Zatím jsme neockovali, hnoje vážíme 2* týdne. Nebo to není jen o hnoji?

host - 96.58 (?), 5.7.2017 18:56

Přikládám foto kotců, šířka 118 cm * 90 hloubka 2 kotce, a poslední, do kterého jsme přesunuli naší Mambu, jak ji říkáme, má šířku 80 cm.

host - 157.239 (?), 6.7.2017 13:34

Je to i o hnoji, především kokcidióza se může skrz špatnou hyg. v chovu držetenlightened. Zmíňka o jeho VÁŽENÍ-to je asi překlep-bylo myšleno vyvážení-u nás tomu říkáme házet hnůj, čistit kotce...? Dvakrát týdně může být zbytečné, pracné, časově i materiálně náročné, ale chápu, že jsou někde zvířata držena v prostředí, kde je to nutnější-např. v husté zástavbě...?S nedobrou čistotou většinou souvisí ta kokcidióza. Tato nemoc je prevít, zdlouhavá, při zanedbání i smrtelná, ale není blesková, dává trochu času na rozeznání a možnost obrany.  Závažnější, více-až 100pr. smrtelné jsou další dvě-M+Mangry, ty se bez proočkovanosti stáda strašně vymstí-a to by Vaše králíky, srdce a peněženku velice bolelocrying! Takže jestli si nejste na beton jisti, jsou-li Vaši svěřenci nedávno naočkovaní, fofrem to napravte, jinak... raději nemyslet!!! SPCH

Veselka10 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (362) - 75.15 (?), 6.7.2017 4:49

Jak se dívám na ty králíky, tak ty kotce jsou hrozně malé a chybí tam krytá část, aby měli králíci klid.. no vlastně on to celé přesně popsal S.P.Ch.

host - 243.173 (?), 6.7.2017 17:43

Hlavně pozor na vrbové větvě. Obsahují kyselinu salicylovou, což v březosti a laktaci není dobré. Je to něco jako aspirin či acylpyrin.

host - 96.58 (?), 6.7.2017 19:52

Děkuji, my to mysleli spíš na hlídání, větvičky. Příště zvolíme vhodnější dřevinu.

host - 96.58 (?), 6.7.2017 19:56

Ještě mě napadá, já jsem začátečník, ale můj děda odchoval pár desítek králíků určitě, má sice středové příčky zřejmě za ta desetiletí pryč buď okusem, nebo stářím, ale nikdy jsem u něho neviděla, že by přes králíkárnu měl plachetku na soukromi.

Můžete se podělit o svá fota králíkáren, jak soukromí máte vyřešena vy?

Nevěřte to jako výmluvu, ale když se kolem nich pohybujeme jen my dva s partnerem, králíci si přesto na naší přítomnost nezvyknou?

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?14:40
Inspiraci pro zahradní domky9:14
Obsyp zapuštěného bazénu9:01
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz