chlupáčci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romila - Zlatý Zahrádkář (914) - 53.50 (?), 22.10.2008 22:46
Micuko, jsou oba hezcí-i ta malá "kopie dobrmana". Vyjímečně se mi ale líbí víc Vaše než dceřin. Jak jsem ho viděla někdy zjara nebo v létě, mám jen pocit nebo skutečně už moc nepovyrostl? Danielo, to asi většina psů přímo "miluje" ucho, za uchem či tvář. Na chalupě mají noví sousedé ani ne roční štěně hovawarta-pěkný kolohnát. Jenže si zároveň pořídili chlapečka, tomu byl rok a na mazlení se psem jim moc nezbývá. Tak v mezích možností se s ním mazlím u plotu. Šli jsme kolem, měli pootevřená vrata, jak mě zmerčil, už byl venku, skočil na mě-je vyšší-ubalil mě pusana a dalším třem se mnou taky. S každým řádně zakymácel, má pěkných pár kilo. Ale má skutečně tvrdý "dril" a začíná se otáčet, zda se majitelé dívají, ví, že by se mazlit neměl... ale je to nevycválané mládě. Luckymu je 6 roků a občas se honíme jak magoři, tak mi je někdy Endyho líto i když není můj-má takové smutné psí dětství. M.R.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniela. - Diamantový Zahrádkář (1262) - 204.208 (?), 22.10.2008 23:14
To je opravdu smutné, když si páníček nemůže s pejskem hrát, protože na něj nemá čas. Stejně tak, jako se formuje osobnost dítěte v útlém dětském věku, tak se formuje osobnost psa v jeho útlém štěněcím věku. No, co se dá dělat. Já jsem dnes pustila psy na zeleninovou zahrádku, protože už máme sklizeno i zryto. Oni vědí, že tam normálně nesmí a nejdřív se ostýchali, ale potom tam šli za mnou a blbnuli jako dvě malé děti (já samozřejmě s nimi). Zítra je vyfotím a přiložím foto. To naše štěňátko, kterému je necelých deset měsíců má už 50 kg, takže když se rozběhne a "drcne" do mně, tak mám co dělat, abych to ustála. Zdravím - Daniela.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|