korejská jedle se mi v posledních letech dost rozrostla hlavně do šířky i do výšky. Lze jí zkrátit větve? A terminál? A kdy? Všude se uvádí, že neřezat
Korejská jedle je dosti náročná na kvalitu půdy.mě začala žloutnout,spravilo to několik posypů cereritem.Teď je krásně zelená 1 m vysoká a má 4 šištičky...
Doporučil bych Vám koupit korejskou jedli už jako rostlinku. Vsobotu jsem ji koupil ve Veltrusích v zahradnictví u Jelínka za 99 kč. asi 50 cm vysokou. Výsevání je náročnější. Ono to vyklíčí, ale udržet to přes zimu se mně nepovedlo.
Naše korejská jedle má asi 8O šišek a v každé je 70 - 90 semen. Šišky se již rozevírají a proto je stříhám. Zájemcům amatérům je mohu na vyžádání zaslat. Moje zkušenosti jsou uvedeny v reakci ze dne 2.9. tr.
Mám korejskou jedli už 4 roky, je krásně rostlá, šišky má teď třetím rokem ale od kone léta mi začly žlountnout a opadávat konce větví. Je potřeba jedli přihnojovat? Děkují za radu
korejská jedle se mi v posledních letech dost rozrostla hlavně do šířky i do výšky. Lze jí zkrátit větve? A terminál? A kdy? Všude se uvádí, že neřezat