Příspěvky uživatele - 130.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazuvzdorne ginkgo? Mytus alebo fakt?, 28.6.2006
Už několik let jich mám asi 20 mám v záhonech, nijak nezakrývám a dsoud mi odešel jeden mladý kus. Mám jich ještě několik jako bonsaje, ty zimuji tak, že je celé zahrnu i  s miskou hlínou. Pouze občas pro dobré svědomí na ně hodím přes... celý příspěvek >
Liliovník tulipánokvětý, 27.6.2006
Dá se pěstovat i dobře jako bonsai, jen se nebojte stříhnout. A vyskytuje se opravdu v každém lepším parku, pěkný je ve Vrchotových Janovicích. A ginkgo - označit za raritu to, co se dá sehnat v OBI se  mi moc nezdá.
Rozmnožování Tůje, 19.6.2006
Jen pro informaci - Zerav západní (latinsky Thuja occidentalis)
jinan, 18.6.2006
Semena by správně neměla být nikde, protože samičí rostliny je tvoří i bez opylení - nic z nich nevyroste-, ale jsou strašně mazlavé, a páchnou. Zkuste nějaký obchod, jsou sice dražší (asi 100 za roční semenáček) ale vyplatí se to. A chtějte samčí... celý příspěvek >
jinan je v lysé nad labem, a i se semeny, 18.6.2006
Teď je zrovna čas na řízkování dřevitými řízky, tak to zkuste.
Jak sazet male smrky a borovice?, 12.6.2006
A nebyly by lepší nějaké jiné dřeviny? Borovice jsou málo husté a navíc jsou občas problémy s ujímáním... Smrky se sice ujmou dobře, ale nevypadají moc hezky. Zkuste třeba habry nebo buxusy. Ale ty habry rostou dost rychle.Navíc nejsou nijak moc... celý příspěvek >
pěstování jalovce, 7.6.2006
Chtělo by to fotografii a taky druh. Nejspíš to bude jalovec obecný(Juniperus communis)  a ten roste hodně kompaktně, následně zevnitř prosychá. Teď by to jakýkoli jiný zásah mohl jen zhoršit.
Wistaria, 24.5.2006
Potřebuje čas, světlo a hodně vody. 4 roky je ještě málo. A řez je absolutně nutný, jinak se vám vytvoří změť která nekvete, jen  stíní a je k ničemu.
Výsev, 22.5.2006
Právě jsem si pořídil semena korejské jedle a rady na pytlíčku jsou dost všeobecné. Máte někdo zkušenosti s výsevem této krásné dřeviny?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika